iPhone 4 upplåst

Av Buster Eriksson, torsdag 15 juli 2010

@planetbeing och hans kompisar i iPhone Dev Team har lyckats med den första upplåsningen av iPhone 4.

Upplåsningen är än så länge långsam och därför långt från färdig att släppas till oss vanliga dödliga, men dom har kommit en bra bit på vägen. @MuscleNerd som även han är en del av iPhone Dev Team håller på att testa en annan metod för att sedan kunna jämföra hastighet och stabilitet för att se vilken som lämpar sig bäst att släppa.

@planetbeing har lagt upp en film där han berättar lite mer om upplåsningen.

5 kommentarer till “iPhone 4 upplåst”

 1. Ben skrev:

  Någon som kan förklara varför det inte kommer en permanent upplåsning, samma upplåsning som iPhoneförsäljare i Sverige erbjuder.

 2. Patrik skrev:

  Jag vet inte. Kanske ett projekt för dig?

  Var tacksam för det du får GRATIS ist.

 3. Ben skrev:

  Hur dryg får man vara?
  Din kommentar tillför inte ett skit och vad får dig att tro att jag inte skulle vara tacksam?

  Jag har låst upp min iPhone i snart 3 år och är tacksam men undrar varför man inte kan låsa upp telefonen helt.
  Det är värt 250-300:- om det går att låsa upp den helt men jag tvivlar på det eftersom min gen 1 är köpt i USA.

 4. iFun.se » ultrasn0w för iPhone 4! skrev:

  […] iPhone Dev team först gick ut med att dom lyckats låsa upp iPhone 4 lovade dom att upplåsningen skulle släppas så snart @comex var färdig med sin […]

 5. Masoud skrev:

  hej, Jag har en Iphone 3g(16gb) jag har googlat flera timmar nu och har jailbreakat med alla möjliga program men ändå kan inte fixa (no wifi) problemet plzplz snälla hjälp mig någon, jag kan använda och se Bluetooth men på Wifi står de N/S, Restore funkade inte jag testade även Itunes Restore med tidigare version 3.1.2 då fick jag wifi men senare när jag updatera och jailbreaka/unlocka med 4.0 så förstördes de igen, nu hur än jag gör de står No wifi, snälla snälla hjälp mig,
  ———————————–
  jag tror det är något fel med jailbreaken eller installous.
  tack i förhand.