ultrasn0w för iPhone 4!

Av Buster Eriksson, onsdag 4 augusti 2010

När iPhone Dev team först gick ut med att dom lyckats låsa upp iPhone 4 lovade dom att upplåsningen skulle släppas så snart @comex var färdig med sin jailbreak.

”Star” Jailbreak har varit tillgängligt med hjälp av jailbreakme.com i knappt 48 timmar och nu har även nya ultrasn0w kommit ut på cydia. Självklart fungerar den fortfarande för iPhone 3G och 3GS också!

Källa:

iPhone Dev Team

24 kommentarer till “ultrasn0w för iPhone 4!”

 1. Victor skrev:

  Nya ultrasn0w fungerar som en klocka på min iPhone 4 🙂 Dev-Team is the shiit!!

 2. NIsse skrev:

  En sak fattar jag inte, om man som jag har en 3gs (3.1.2 och 05.11.07) som är teliabunden, jailbreakad och upplåst och kör med tele2, hur ska jag bära mig åt för att uppdatera till 4.01? Gör jag uppdateringen kommer ju möjligheten att komma åt safari att försvinna, alltså kan jag inte nå jailbreakme.com, eller har jag missat nåt?

 3. kenka skrev:

  Uppdatera till 4.01, stoppa in ett Teliakort, surfa in på jailbreakme.com, installera ultrasn0w.

 4. NIsse skrev:

  OK, ursäkta en korkad fråga, svaret var ju solklart =)

 5. Jonas R skrev:

  Nisse -> Medela gärna hur det går för dig, jag befinner mig lite i samma sits som du nämligen. Har dock inte provat med ett Telia kort, ännu.

 6. Alex skrev:

  Ok har också jailbreakat och unlockat nu…Någon som vet varför man får dessa små tunna färgglada ränder när iphone startas upp? det kanske bara är jag som får det…Sen har jag märkt att batteriet verkar ta slut snabbt under standby…är det här några problem som någon annan har haft?

 7. Buster Eriksson skrev:

  Alex: Det är en del av jailbreaken som ligger i framebuffert när telefonen startas, inget att oroa sig för!

 8. kenka skrev:

  Jonas R; Jag gjorde precis på det sättet.. fungerar kanon

 9. Alex skrev:

  Ok tack Buster kan man känna sig lugn iaf! 🙂

 10. Stor skrev:

  Då vill jag bara fråga en sak. På alla diskutioner talas det utifrån att man har en bunden telefon och att det redan är i 0.4. Där man sedan gladligen surfar in på jailbreakme och så allt klart. Men i mitt fall som har en jailbreakad 3gs, 3.2 typ. Så om jag uppdatera till 0s4 så är min telefon låst och jag kan förmodligen inte då komma in till någon meny, safari eller liknande. Utan har istället en full bild på iTunes logga och en kabel. Kan ingen bara vara tydlig och berätta vilket sätt som jag ska höra för att uppdatera till os4?

 11. Erik skrev:

  Hej Buster!

  Kan du inte göra en artikel kring antennproblemet?

  Sen har jag läst om och jag upplever det även själv att proximity sensorn när du pratar strular väldigt mycket. Vore kul att höra vad andra har att säga om dessa saker.

  MVH erik

 12. NIsse skrev:

  Har kört uppdatering i itunes till 4.01 och sen med telia-kort via jailbreakme.com samt sedan låst upp med ultrasnow, funkar klockrent med tele2 nu…

 13. Magnus skrev:

  Om man nu inte har telia kort elr var det ska va i så man kan låsa upp den i itunes hur gör man då??. Då kommer man inte åt telefonen. Det funkade när man kunde köra blackrain.

 14. NIsse skrev:

  Magnus,
  köp ett telia kontantkort, eller låna nåns teliakort, tar 5 minuter…

 15. Aber a skrev:

  Hej. snälla hjälp mig. Jag har upptaderat min iphone till 4.0 och så har min telefon blivit låst, och nu kan jag inte använda mitt comviq kort så vad ska jag göra snälla hjälp mig.

 16. Magnus skrev:

  Hej Aber a
  kolla in detta så kanske löser det sig
  http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10657

 17. Aber a skrev:

  Hej. Undra om det går och låsa upp iphone 3gs 4.0.2?

  efter upptaderingen låste

  Snälla svara om ni kan eller vet hur man gör.

 18. Magnus skrev:

  Hej Aber a, inget som funkar till den OS 4.02 som det är nu. Endast OS 4.01 eller lägre

 19. Aber a skrev:

  Men går det inte och nedgradera 4.0.2?

 20. Magnus skrev:

  Hej Aber a, jadu vet inte om det går att nedgradera.

  Men läser du inget om iphone på denna sidan????.

  Hadde du gjort det så hadde du inte uppgraderat den.

  Har man en jailbreakad telefon så måste man ju läsa på i forumen. Gör man inte det så får man skylla sig själv

 21. Björn skrev:

  Jag har låst upp en iPhone 4 från Telenor till Telia. Nu fungerar bara GPRS och Edge, inte 3G. Någon som har råkat ut för liknande eller har några idéer om hur man fixar det?

 22. Björn skrev:

  Problem Löst. Jag ändrade operatör från Auto till Telia (inte TELIA SE)

 23. Björn skrev:

  Uppdatering: Problemet inte riktigt löst. Om jag explicit väljer 3G enligt ovan så kan den inte gå tillbaka på 2G där 3G saknar täckning. 🙁

 24. Anders skrev:

  Mitt MMS och datanätverk fungerar inte. Har köpt tfn i USA. Har JB, samt lagt in Ultrasn0w. Jag kan alltså ring, samt smsa. Jag har återställt den några gånger till samma, dvs 4.0.1. Sedan lagt in JB och ultra igen. Kört reboot, återställt nätverksinställningar etc. Inget fungerar för att få igång det mobila datanätverket. Jag har valt Telia som operatör. Men kollar jag i inställningar ->allmänt->om, står det AT&T 7, fortfarande. Jag vet inte om det kan påverka.

  Har ni några tips?