Tre ska börja sälja iPhone

Av Adrian Bengtson, måndag 22 juni 2009

treskasaljaiphone

Idag blev det klart att även Tre ska börja sälja iPhone.

Än så länge finns det ingen mer information annat än ett intresseforumlär på Tres hemsida och ett löfte om att iPhone ”kommer snart”.

[Via MacFeber]

3 kommentarer till “Tre ska börja sälja iPhone”

 1. Pekka skrev:

  Hej!

  Jag är från Finland och skulle gärna fråga om ni tror att det kommer att vara möjligt för mig att köpa en Iphone 3GS från Sverige, ta me den hem, och börja använda den omedelbart med mitt finska SIM-kort? Utan att jag behöver kunna några invecklade upplåsningsmetoder etc.

 2. BigTwinNo1 skrev:

  Hallå!
  Om det är ett simkort från någon av operatörerna som säljer iPhones i sverige fast i finskt så borde det inte vara några problem. Typ Telia, Telenor eller Halebop tror jag det är i dagsläget som säljer dom. Vad som jag fattat så är telefonerna låsta till operatörernas system för min teliaiPhone funkar lika bra med ett Pralinosimkort som använder sig av telias system.

 3. Mackan skrev:

  Annars är det väl bara att köpa till ett ”smartcard”, eller vad det heter, och lägga i SIM-slidern. Det körde jag med innan yellowsn0w kom. Funkade hur bra som helst. Lycka till!