Följ utvecklingen med iPhone Status Ticker

Av Adrian Bengtson, onsdag 14 november 2007

Ett litet länktips: För den som vill veta den aktuella statusen för de olika versionerna av mjukvaran till iPhone kan jag tipsa om iPhone Status Ticker. Där står det status för aktivering, jailbreak och upplåsning mm.

Inga kommentarer till “Följ utvecklingen med iPhone Status Ticker”

 1. M skrev:

  Står inte mycket om 1.0.2 där. Om man har en fungerande 1.0.2 bör man uppgradera den till 1.1.1. då? Är det värt det?

  Finns det något nytt smidigt sätt?

 2. Adrian Bengtson skrev:

  M: Det finns den här guiden som jag hittade via denna sida som i sin tur postades i en annan kommentar iFun nyss. Men det är inget som jag testat själv. Den går ut på att man kör färdigpackat script som gör hela virginize-processen på telefonen istället. Men det verkar inte som om man får backup seczone då, något som är med i den första guiden för detta (är med i vår guiden).

 3. stm skrev:

  självklart ska du uppdatera, funkar finfint. all info finns på iphone.unlock.no

 4. Andreas skrev:

  fungerar det bra att göra en virginize utifrån iphone.unlock.no?

 5. stm skrev:

  absolut, jag har uppgraderat min enligt infon där.

 6. M skrev:

  Faaaan, det gick inte som jag ville. Virginize grejen från iphone.unlock.nu funkade bra. Sen skall man uppdatera till 1.1.1. Det gjorde jag genom att hålla inne alt och trycka på återställ och sen väljer firmware 1.1.1.

  Då extraherar den programvara sen står det: Okänt fel inträffade! (Och Please connect to iTunes på mobilen..)

  Vad gör jag? Snälla hjälp mig.

 7. Flameboy skrev:

  M: Jag gissar att du har en 1.0.2 från början. Ingen fara på taket, det är troligtvis bara att göra om virginize-processen. Jag fick aldrig 1.1.1 att funka när jag utgick från en 1.0.2 heller, men skam den som ger sig 🙂

 8. I RaQ skrev:

  ska få 2 lurar från staterna om 3 veckor, om 1.1.3 släpps nästa vecka, kommer de då i att börja sälja den telefonen med den allra nyaste firmware 1.1.3 direkt eller.. Då får man glida runt och få tag på en lite äldre version 4.02.13_G 26 th 1.1.1 eller 1.1.2 beroende på Serienumret annars får man vänta ett jävla bra tag!! BLESS 1 Aim 1 love

 9. iFun.se | Allt om iPhone i Sverige » Frågor och svar om 1.1.2, TurboSIM mm skrev:

  […] Kolla in iPhone Status Ticker som vi skrivit om tidigare. […]