Följ Steve Jobs keynote ikväll

Av Adrian Bengtson, måndag 9 juni 2008

Ryktena om nästa iPhone fortsätter att gå heta och det känns som att nästan varje rykte har ett motrykte. Men snart är spekulationerna över, ikväll får vi (troligen) veta svaret. Steve Jobs kliver upp på scenen klockan 10.00 lokal tid i San Francisco, vilket blir 19.00 svensk tid.

Så vitt vi vet kommer Apple inte att sända kvällens keynote live på nätet, däremot brukar Apple lägga ut den som en videoström någon eller några timmar efter det är slut. Om man vill se keynoten utan att förstöra överraskningsmomenten så har MacRumors en speciell spoilerfri sida som man kan lägga ett bokmärke till, där kommer det att finnas en länk till videoströmmen så fort Apple lagt ut det.

För den som inte kan vänta utan vill följa händelserna minut för minut brukar det finnas gott om sajter som rapporterar live direkt från keynoten, här är några exempel:

MacRumors: Live Event Coverage

Engadget: Steve Jobs keynote live from WWDC 2008

Gizmodo: Livebog

Som vanligt rekommenderar vi forumet 99.se/iphone för den som vill diskutera kvällens händelser och nyheter med andra.

4 kommentarer till “Följ Steve Jobs keynote ikväll”

 1. Strindberg skrev:

  Jag har ”Apple Keynotes” som Podcast i iTunes. Någon som vet om den kommer dyka upp där samtidigt som videoströmmen på webben?

 2. Timeless skrev:

  Videoström – videostream? Jag dog av den översättningen…

 3. Feffe skrev:

  http://www.ustream.tv/channel/wwdc-2008-live-keynote-audio-stream

  Live ljud

  Hörde något om GPS och alla jublade =)

  Lite taskig kvalitet…

 4. Adrian Bengtson skrev:

  Timeless: Det är en översättning som används av både IDG, Apple och Microsoft bland många andra, så min uppfattning har varit att det är en ok översättning.