Tele2 börjar sälja iPhone

Av Adrian Bengtson, tisdag 13 juli 2010

Som sista stora mobiloperatör i Sverige ska nu Tele2 börja sälja iPhone i och med lanseringen av iPhone 4.

Sedan tidigare säljer Telia, Telenor och 3 redan iPhone i Sverige men Tele2 har hittills inte valt att ha iPhone i sitt utbud, något som alltså ändras nu när iPhone 4 lanseras. Än så länge är informationen knapphändig, men det finns en dedikerad iPhone-sida hos Tele2.

När iPhone 4 lanseras i Sverige är fortfarande oklart. Apple fortsätter att ange ”slutet av juli” utan att närmare ha specificerat det. Det finns ett rykte om 28 juli, men det är osäkert hur mycket det går att lita på. iPhone 3GS lanserades den 31 juli förra året.

5 kommentarer till “Tele2 börjar sälja iPhone”

 1. Karlsson skrev:

  Underbart!!

 2. Karl Lindstrand skrev:

  Äntligen!
  Hoppas bara på pressade priser.

 3. Andreas skrev:

  Snarare ockerpriser, oavsett om den säljs kontant eller med abonnemang. 5799 kr, olåst och direkt från Apple själva hade varit ett givet köp. Inget fel på Tele2 för övrigt, men systemet att tvinga folk till att binda sig om man vill köpa en iPhone 4 i Sverige är osjysst. Hoppas jag har fel i mina åsikter när releasen väl infinner sig.
  Från en som inte vill ha operatören med sig i tre månader på andra sidan jordklotet.

 4. matte wik skrev:

  Det bästa med detta är att iochmed att Tele2 blir officiell operatör, så kommer troligtvis mms och data att funka bättre för alla med iPhone som har kompabilitetsproblem i nuläget..

 5. matte wik skrev:

  och aktiveringsproblem givetvis.. :0)