Svenska iPhone-utvecklare

iphonesdk_20080306143621Har du en bra idé för ett iPhone eller iPad-program men saknar kunskapen för att programmera själv? Här är en lista på några svenska iPhone/iPad-utvecklare som kan hjälpa dig i så fall.

Om du eller ditt företag erbjuder iOS-programmering och vill vara med på listan, skicka ett mejl till oss på info@ifun.se så lägger vi till er.

10Fingers

Vi bygger applikationer på kunders uppdrag inriktade mot den mobila marknaden. De flesta uppdrag vi arbetar med riktar sig mot iOS men det händer att vi får Androiduppdrag också.
Inom mobilutveckling har vi under en lång tid etablerat oss på marknaden som en mycket kompetens partner för medelstora och stora uppdrag. Vi arbetar bland annat med Schneider Electric inom flera områden och med Natur och Kultur inom läromedel.

Vi är cirka 20 anställda och växer med god takt tillsammans med våra kunder och har kontor i Nyköping, Oxelösund och Katrineholm. Ta gärna kontakt med oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Kontaktperson: Andreas Kviby
E-post: info@10fingers.se
Webb: www.10fingers.se

Aderstedt Software

Aderstedt Software är ett mindre utvecklingshus på västkusten. Vår främsta produkt är bokförings- och faktureringsprogrammet iOrdning, som är marknadsledande på Mac OS X. I samband med att vi expanderar får vi nu möjlighet att ta externa uppdrag på iOS och Mac OS X.

Webb: www.aderstedtsoftware.com
Kontaktperson: Erik Aderstedt
Telefon: 0768-674640
E-post: erik@aderstedtsoftware.com
Twitter: @ErikAderstedt

Aggressive Development

Vi har sysslat med iPhoneprogrammering sedan januari i år och trivs väldigt bra med det. Vi jobbar just nu på varsitt håll med andra jobb, men hoppas kunna gå över till iPhone-utveckling på heltid inom kort. Vi driver tillsammans Aggressive Development som just nu har två appar i App Store: Tagut – Vårt flaggskepp som hjälper våra användare att hitta närmsta bankomat på snabbast tänkbara sätt. Posta – Sveriges brevlådor, deras tömningstider och aktuell portotabell i en enda smidig app.

Webb: www.aggressivedevelopment.se
Kontaktpersoner: Klas Petersson och Olof Thorén
E-post: kontakt@aggressivedevelopment.se
Tidigare projekt: Tagut, Posta, Golfvädret, TravelDrivel, iDoc24, Hitta Apotek, Fake Tagz, RT90-WGS84
Ort: Göteborg

Aktiebolaget Fula Fisken

Aktiebolaget Fula Fisken utvecklar spel/appar för iPhone, iPad, Android. Vi har bland annat designat och utvecklat spelet ”Kolleagues” (sök i market store/app store!)  åt facketförändras.nu. Några övriga kunder vi arbetat åt är: Absolut, Tom Tits, Halebop och Sjöhistoriska museet.
Webb: www.fulafisken.se
Kontaktperson: Magnus Lind
Telefon: 073-4475455
E-post: magnus@fulafisken.se
Twitter: @fulafisken

apegroup

apegroup är Skandinaviens ledande mobila digitala byrå med fokus på nya mobila plattformar som iPhone och iPad. Vi tillhandahåller långsiktiga mobila strategier samt design och utveckling av tjänster åt företag och varumärken på en global marknad. Vi har utvecklat över 20 applikationer för kunder som, McDonalds, Absolut Vodka, Hemnet, Aftonbladet, Svenska Spel, etc.

Kontaktperson: Daniel Eliasson
E-post: daniel@apegroup.com
Tel: 08 23 24 06
Webb: www.apegroup.com
Twitter: @apegroup
Ort: Stockholm

AppByrån

AppByrån AB utvecklar och gör appar för iPhone, iPad och Android åt företag, kommuner, institutioner och andra verksamheter. Vi har fokus på kundens behov och vi sätter en ära i att kommunicera lättbegripligt i en värld full av tekniska termer. Tillsammans med drivna programmerare, grafiska designers och interaktionsdesigners tar vi hand om allt från konceptutveckling till programmering och publicering av er app. Vi har kontor i Västra Hamnen i Malmö och sitter granne med SVT inne på gamla Kockumsområdet. Adressen är Stora Varvsgatan 14 och du når oss på 040 – 616 06 34.

Webb: www.appbyran.se
Kontaktperson: Patrik Book
Telefon: 040 – 616 06 34 / 073 – 56 79 334
E-post: patrik@appbyran.se

Appanero

Appanero utvecklar appar till iPhone, iPod Touch, iPad och Android OS, till oss själva eller på uppdrag av andra.
Vårt team har en bred erfarenhet och kunskap om hela kedjan från projektledning och programmering till innehålls-utveckling och marknadsföring.

Flera av våra appar har placerat sig högt på topplistor runt om i världen. Detta är vi självklart väldigt stolta över men framförallt har det givit oss kunskap om hur man utvecklar en framgångsrik app, både när det gäller kod och innehåll men framförallt hur man ska marknadsföra den och se till att appen stannar på topplistorna så länge som möjligt.

Vi har också hjälpt andra företag, organisationer och privatpersoner att ta fram egna appar och vi har hjälpt dem marknadsföra apparna, både via nya och gamla marknadsföringskanaler.

Kontaktperson: Eric Anderbjörk
E-post: sales@appanero.com
Webb: www.appanero.com
Tel: 018-495 70 50
Ort: Uppsala

Appcrate AB

Vi är ett himla skönt gäng som bygger smartphoneapplikationer till iPhone, iPad, Android och Blackberry och ser till att apparna blir framgångsrika! Vare sig ni bara har en teknisk fråga eller vill ha en offert hjälper vi mer än gärna till! Webb: www.appcrate.se Kontaktperson: Adam Bolay Telefon: 0704-044 845 E-post: adam@appcrate.se

Appego

Appego är ett bolag som specialiserat sig på utveckling av applikationer för mobila enheter så som iPhone, Android, iPad och Windows Phone 7. Har du en appidé? Då hjälper vi dig genom hela utvecklingsprocessen från koncept och design till en färdig produkt redo för AppStore. Vi har vårt kontor i Stockholm och utvecklar appar på beställning och genom egen finansiering. Slå oss en signal så kan boka in ett förutsättningslöst möte eller återkomma med ett kostnadsförslag.

Kontaktperson: Henrik Pierrou
Webb: www.appego.se
E-post: henrik.pierrou@appego.se
Telefon: 076-853 34 58
Ort: Stockholm

The App Factory

The App Factory utvecklar applikationer till iPhone & iPad, den just nu snabbast växande marknadskanalen inom ny media. Vi hjälper er att ta fram en applikation för att presentera er och era produkter på ett roligt och innovativt sätt och nå ut till en unik marknad med stark köpkraft. Vi samarbetar med flera av de större reklambyråerna i Göteborg har lång erfarenhet inom utveckling av användarvänliga applikationer. Hör av er så berättar vi mer om hur ni kan utnyttja denna marknadskanal till er fördel!

Webb: TheAppFactory.se
E-post: Sales@TheAppFactory.se
Ort: Göteborg

App 46 / inFocusmedia iFoM AB

Vi är en reklam-och utvecklingsbyrå främst inriktade på webb och mobil.
Speedway SE och Kalmar FF är två mobilapplikationer där vi stått för utvecklingen. Vår styrka ligger i att förstå kundens behov och att förena snygg design med användbara funktioner. Oavsett vad och hur du vill kommunicera med dina kunder finns vi här för att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga effekt med din budget.
Vi välkomnar dig att utmana vår kreativitet och engagemang i ditt nästa projekt.

Webb: www.app46.com/se
E-post: info@app46.com
Tel: 0480-740796
Ort: Kalmar
Tidigare projekt: Kalmar FF, Speedway SE

Appily

Appily är ett digitalt produktionsbolag i Stockholm. Sedan hösten 2009 har vi hjälp företag med mobila lösningar men utvecklar även egna idéer. Som case kan vi nämna vår populära valapp ”PS Val 2010” som vi gjort i samarbete med nyhetssajten Dagens PS samt ”Hitta vård” som, mycket riktigt, hjälper dig hitta vård i Sverige.

Kontaktperson: Christian Waller
Telefon: 0704227718
E-post: info@appily.se
Webb: www.appily.se
Twitter: @appily_ab
Ort: Stockholm

Appler

Appler har ett extremt begåvat team av mobila utvecklare, specialiserade på alla stora mobila plattformar så som iPhone, Android, Blackberry och Windows Mobile. Appler kan dessutom stoltsera med en specialiserad grupp iPad-utvecklare.

Kontaktperson: Andreas Vural
Tel: +46 (0) 8 – 559 23 800
E-post: hello@appler.se
Ort: Stockholm, Köpenhamn, London & New York

Applified Ideas AB

Webb: http://www.applifiedideas.com
Kontakt person : Prakash Rajendran
E-post: prakash@applifiedideas.com
Tel: 0704 679 428
Twitter: @dearprakash
Ort: Göteborg

Tidigare projekt: Blogkeen, Gastrogate, Julbord, iKartor, PluggdIn

Applåd AB

Applåd AB är ett produktionsbolag som främst gör applikationer för web och mobiltelefoni. Vi jobbar med att situationsanpassa applikationer åt våra kunder men vi jobbar också med egna projekt som tex ALEA!

Webb: applad.nu
Kontaktperson: Henrik Elgemark
Tel: +46 (0)703 14 66 83
E-post: henrik@applad.nu

Tidigare projekt: Alea!

apps@cikado

Vi på apps@cikado är apputvecklare och vi utvecklar appar för iPhone, iPad, iPod och för Android. Cikado har funnits i över tio år och vi är väl etablerade som teknikkonsulter på marknaden. Vill du köpa en egen app? Våra apputvecklare hjälper dig att skapa din app med hjälp av den senaste tekniken och de senaste verktygen och alla apputvecklare är registrerade hos Apple. Att köpa en app är enkelt. Skicka din kravspecifikation till oss så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Kontaktperson: Magnus Toth
E-post: info@cikado.se
Webb: www.cikado.se
Telefon: 042-140095

AppsAlliance AB

AppsAlliance AB hjälper företag med budskapsspridning på mobila plattformar. Vi utvecklar mobila system och kopplar smidigt till befintliga miljöer. Med erfarenhet styr vi upp projekt samt skapar kostnadseffektiva mervärden. Engagemang och kreativitet är vår drivkraft. Vi jobbar även internationellt. Vår gedigna kunskap inom ledning och utveckling av tekniska IT-projekt, gör oss till en stark partner.

Vi var bland de första i Sverige med att utveckla appar och vi har en stor erfarenhet av marknaden internationellt. Detta har resulterat i att vissa av våra appar har laddats ner av miljontals användare världen över.

Kontaktperson: Zsolt Nagy
E-post: info@appsalliance.com
Tel: 0046 70 690 04 92
Webb: www.appsalliance.com
Ort: Stockholm

Appsolute Sweden

Appsolute Sweden är en digital byrå som producerar mobilapplikationer till smartphones, såsom Iphone, Ipad, Android och Windows.Applikationerna kan synas publikt på App Store eller användas internt inom företaget.
Vi har erfarenhet av marknadsföring och försäljning som drar nytta av befintliga marknadskanaler och sociala medier som exempelvis Facebook och Twitter.
Appsolute Sweden producerar även professionella mobilanpassade hemsidor i nära samarbete med företag och varumärken på en global marknad.

Webb: www.appsolute.se
Kontaktpersoner: Peter Hall, Mårten Lerner och Jonas Malmberg
E-post: info@appsolute.se
Telefon: 08-410 717 30 eller 035-17 86 00
Ort: Stockholm och Halmstad
Senaste projekt: Champagne sabrering

Appsters

Vi hjälper företag och organisationer att formulera strategier för digital och mobil närvaro i syfte att etablera och sprida varumärket på den digitala arenan. Utifrån dina kunders behov utvecklar vi applikationer för iPhone, iPad och Android samt genomför lanseringar (PR) med fokus mot sociala medier. Vi anordnar även workshops och föreläsningar.

Webb: www.appsters.se
Twiter: @appsters
Kontaktperson: Steffen Sundelius
Tel: 0735 31 33 70
Mail: steffen@appsters.se
Ort: Stockholm

Aveny Production

Aveny Production utvecklar applikationer till iPhone och iPad. Vi hjälper företag och organisationer med strategiskt tänkande och konceptutveckling för att sprida information och skapa nya affärsmöjligheter.
Vi gör appar som är värda att använda!

Kontaktperson: Mattias Gulleberg
Epost: mattias@avenyproduction.se
Tel: +46 (0) 31 360 91 62
Webb: www.avenyproduction.se
Ort: Göteborg

Bambalam

Webb: www.bambalam.se
E-post: anders@bambalam.se
Tidigare projekt: Robotco
Ort: Karlstad

Bigtree

Bigtree utvecklar applikationer till iPhone, iPad, Android och andra mobila operativsystem samt mobila webblösningar till olika branscher. Vi ligger i framkant vad teknologin kan erbjuda och tror att möjligheter endast begränsas av kreativitet tillsammans med er och vår fantasi. Vi tillhandahåller långsiktiga mobila strategier samt design och utveckling av tjänster åt företag och varumärken anpassat för dagens och framtidens marknad.

Kontaktperson: Patrik Järmens
E-post: patrik@bigtree.se
Tel: 0702-766 702
Webb: www.bigtree.se
Ort: Stockholm, Västerås, Falkenberg, Bollnäs

Binofo

Hjälper företag att ta fram och utveckla apps för iPhone / iOS.
Webb: binofo.se
Kontaktperson: Ronnie Persson
E-post: info@binofo.se
Tidigare projekt: enummer, iProto Human, iProto Yeast, iProto Yeast lite

Bitfield AB

Kontaktperson: Jörgen Isaksson
Webb: www.bitfield.se
Ort: Umeå
Twitter: @jorgenisaksson
Tidigare projekt: Surfzoner

Bontouch AB

Bontouch erbjuder helhetslösningar och stödjer våra kunder med allt från mobila strategier, utveckling, till test och lansering av färdigutvecklade mobila applikationer. Därefter följer förvaltning, support och kontinuerlig vidareutveckling.
Många kunder ser detta som en stor fördel då de snabbt kommer ut på marknaden och efter hand kan bestämma hur de vill arbeta med mobila applikationer. Vi har bl.a. genomfört en rad spännande projekt för kunder som SEB, Kontentan och Rebtel.
Vi expanderar och söker just nu fler duktiga utvecklare.

Webb: www.bontouch.se
Kontaktperson: Martin Forsling
E-post: martin.forsling@bontouch.se
Tel: 0768 897900
Ort: Stockholm

Brickit AB

Vi är en digital utvecklingsbyrå med spjutspetskompetens inom appar för handhållna enheter, smart phones, sociala medier och webb. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi system för digitala medier, integrerar dem och skapar en lösning som optimerar våra kunders kommunikation. Vi kombinerar tekniska toppkunskaper med kreativ kompetens och levererar en helhetslösning för dina kommunikationsbehov.

Webb: www.brickit.se
Kontaktperson: Zana Avci
Telefon: 08 – 410 96 808
E-post: info@brickit.se
Ort: Stockholm

Cloudshape

Kontaktperson: Adam Öjdahl
Email: info@cloudshape.se
Web: www.cloudshape.se
Twitter: @cloudshapeapps

Carismar Software AB

Carismar Software är specialiserade på att bygga skräddarsydda system och bygger både iPhone/iPad/Android appar men är stora inom E-handel och större företagshemsidor. Då många appar kopplas mot eller ofta har en nära anknytning till ett bolags webbsida gör detta Carismar extra lämplig för denna typ av uppdrag. Carismar har levererat applikationer åt pensionsbolag som SPP med deras applikation ”Pension” men har även byggt ”stand alone” appar som ”Svåra Svenska Ord” en app för att öva inför högskoleprovet. ”Svåra Svenska Ord” släpptes under mars 2010 och gick upp som den bäst säljande på Appstore i både antal och omsättning.

Webb: www.carismar.com
Kontaktperson: Johan Carlmark
E-post: info@carismar.com
Tidigare projekt: Pension, Svåra Svenska Ord, Sök Båt, Bubbleroom, Sambo,
Ort: Stockholm

Coin-op software

Webb: www.coinop-software.se
Mail: Info@coinop-software.se
Tel: 070-942 84 02

Commind

Vi gillar smart kommunikation. Commind hjälper dig att skapa nya,
smartare sätt att kommunicera med hjälp av dagens teknik. Vi utvecklar
appar för både publicering på App Store och för användning internt på
ditt företag. Vi erbjuder även app utveckling i kombination med
molnetlösningar för att kunna erbjuda kostnadseffektiva och skalbara
applösningar anpassat till din data och dina behov.

Kontaktperson: Max Ehle
Webb: http://www.commind.se
Epost: info@commind.se
Telefon: 0705-579115
Tidigare projekt: Pasta Explorer, Inget öga ser och Forum Lite
Ort: Malmö

Complexika

Kontaktperson: Björn Håkansson
Webb: www.complexika.se
Epost: bjorn@complexika.se
Telefon: 054 – 444 00 11
Ort: Karlstad

CONNECTA AB

Vi arbetar med samtliga aspekter av digitala och sociala kanaler; från strategier, nya affärskoncept och användarupplevelser till tekniska lösningar, integrationer och förändringsledning.
Från den traditionella webben till mobila applikationer till helt nya plattformar  –  att kombinera alla nya tekniska möjligheter med de högsta krav på användbarhet och tillgänglighet oavsett plattform är vår expertis.

De sociala kanalerna blir mer affärskritiska för var dag, vi på Connecta vet att en lyckad digital satsning kräver en kombination av spetskompetenser. Konkreta exempel på tjänster är e-handels- och kanalstrategier, affärs- och konceptutveckling, rådgivning inom processer och webb-management, interaktionsdesign och användarupplevelse samt utveckling av interna- och externa portaler.
Vårt angreppssätt är agilt och vi lever som vi lär, inom det agila området har vi både experter och mentorer alla med mångårig praktisk erfarenhet.

Kontaktperson: Tomek Jansson
Webb: www.connecta.se
E-post: tomek.jansson@connecta.se
Telefon: 08-635 80 00
Ort: Stockholm

Crepido Systems AB

Crepido Systems är ett IT-konsultbolag som arbetar med att utveckla och integrera kundanpassade datasystem. Vi arbetar med stora databaslösningar såväl som med internet-kopplade mobila lösningar.

Med vår hjälp får du smarta och användarvänliga lösningar baserade på enkel och robust teknik. Det maximerar din affärsnytta och minimerar din förvaltningskostnad. Det som skiljer Crepido Systems från andra sammanfattar vi i devisen ”Klurigt tänkt. Enkelt utfört”. Först det kluriga. Vi tänker till rejält när det gäller affärsnytta och användarvänlighet. Varje system som vi utvecklar eller integrerar måste skapa ett mervärde, och vi använder en beprövad arbetsmodell för att nå dit. Sedan det enkla. Vi håller oss à jour med den senaste teknikutvecklingen. Men i våra uppdrag försöker vi hålla oss till beprövad och pålitlig teknik. Det ska vara enkelt att använda och enkelt att underhålla och vidareutveckla, det är då det blir bäst och mest använt.

Webb: http://www.crepido.se/
Kontaktperson: Michael Walenius
Telefon: 0703-87 12 00 eller 031-785 98 54
E-post: michael.walenius@crepido.com
Twitter: @crepidosystems

Crunchfish AB

Crunchfish AB utvecklar mobila lösningar i nära samarbete med olika kunder inom många olika branscher. Vi är duktiga på att matcha kunders affärer med mobil teknik på bästa möjliga sätt.
Vi gör skräddarsydda mobila system, plattformar och koncept för att öka effektiviteten, förbättra försäljning eller marknadsföra våra kunder.
Vi utvecklar lösningar på alla mobila plattformar med tonvikt på iPhone, IPAD, Android, Windows 7 och molnbaserade lösn molnbaserade ingar.
Våra applikationer, idag över 48 stycken, och plattformar används över hela världen inom en rad olika områden som medicin, finans, reklam, logistik och betalningssystem.
Kontaktperson: Paul Cronholm
E-post: paul@crunchfish.com
Tel: 073-70 85 775
Webb: www.crunchfish.com
Twitter: @crunchfish
Facebook: http://on.fb.me/gczDYC
Ort: Malmö, Helsingborg, Stockholm, London

Crystal Code AB

Kontaktperson: Jens Olsson
Webb: www.crystalcode.se
E-post: Kontaktformulär
Telefon: 073-6187911
Tidigare Projekt: Vägmärken, Körkortsteori, Sista Minuten, Flygresor
Ort: Stockholm

Datatal AB

Beskrivning: Datatal är 20 anställda och firar nästa år 20 år i telekombranschen. Vi utvecklar förutom egna system för datorstödd telefoni, Flexi nu även på uppdrag mobila appar till iPhone, iPad och Android med inriktning på B2B och integration mot affärssystem. Vi tar hand om hela flödet från behovsanalys, design, utveckling, distribution, underhåll och support. Vår styrka är on-line, databashantering och integration.

Kontaktperson: Göran Geitz och Patrik Merk
E-post: apps@datatal.se
Web: www.datatal.se och apps.datatal.se
Tidigare projekt: Serveras inventerings app, egna appar för hänvisning mm till vårt egna telefonisystem Flexi
Ort: Visby

Daytona

Kontaktperson: Rasmus Sellberg
Webb: www.daytona.se
E-post: info@daytona.se
Tidigare Projekt för: Nokia, Filippa K, Skanska, Handelsbanken, Wayne’s Coffee
Ort: Stockholm

DING

DING har god erfarenhet av applikationsutveckling till iPhone. Vi lägger stor vikt i att leverera optimerad kod och tilltalande design för att säkerställa en framgångsrik applikation.
Vi erbjuder applikationsutveckling med koppling till externa API:er som exempelvis Facebook Connect och Twitter.
Kontakta oss för en gratis offert eller ett förutsättningslöst möte.

Kontaktperson: Axel Nordenström
E-post: axel@ding.se
Tel: 08 – 40020394
Webb: www.ding.se
Ort: Stockholm

Doctor Entertainment AB

Bolaget startades i maj 2009 av spelutvecklarveteranerna Jesper Rudberg och Anders Pistol som tillsammans har över 20 års erfarenhet av att utveckla spel. Doctor Entertainment AB delar sin tid mellan konsult uppdrag och egen spelutveckling. Som teknik bas för både externa och interna projekt använder vi vår egen utvecklade spelplattform ”Traktor”. Traktor är portad till iPhone, Windows CE, PC, Mac, Playstation 3 och web browsers. Mer information om Traktor finns här: http://www.doctorentertainment.com/technology.php.

Webb: www.doctorentertainment.com
Kontaktperson: Jesper Rudberg
Telefon: 018-155 801
E-post: contact@doctorentertainment.com
Ort: Uppsala

Dream it, Be it

Dream it, Be it är ett ungt, men kreativt och extremt hungrigt företag. Vi kreerar applikationer för iPhone, iPad och Android.
Genom vår mobila strategi möjliggör vi skapandet av fler affärsmöjligheter genom att öppna nya marknadskanaler för våra kunder.
Vi har stor erfarenhet av marknadsföring genom sociala medier, som Facebook och Twitter för att sprida ordet om just Er applikation.

Webb: www.dreamitbeit.se
Kontaktperson: Peter Fehrman
E-post: peter@dreamitbeit.se
Tidigare projekt: Berns Salonger, Pusha
Ort: Kristianstad

EdiTED Mediaproduction

EdiTED Mediaproduction är en webb och utvecklningsbyrå som erbjuder iPhoneutveckling.

Webb: www.edited.se
Kontaktperson: Ted Wiberg
Telefon: 070-260 18 06
E-post: info@edited.se
Ort: Norrtälje
Tidigare projekt: GANT

Eplinovo AB

Vi är ett  företag baserat i Lund och  har släpt 6 stycken appar till iPhone/iPad som finns på app store.
Vi utvecklar mobila applikationer för både företag och konsumenter. Är du intresserad av hjälp med att förverkliga ditt företags potential på den mobila marknaden, kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst möte eller en offert!

Webb : www.eplinovo.com
Telefon: 046 – 36 38 59
E-post: info@eplinovo.com
Twitter:  @eplinovo
Ort: Lund

Epicore

Vi utvecklar iPhone spel och applikationer och tar gärna roliga uppdrag. Vi har bland annat gjort spelet SWIRL.

Webb: www.epicore.se
Kontaktperson: Patrik Hedmalm
Telefon: 070-769 55 19
E-post: patrik@epicore.se
Tidigare projekt: Swirl

Frostware

Frostware är ett nystartat företag som utvecklar spel och applikationer till iPhone, iPod Touch och iPad och släppte sitt första spel, ”Skycat and the starchildren” i höstas.
Förutom att göra egenutvecklade spel jobbar vi gärna som underkonsult eller direkt mot kund med applikationsutveckling.

Webb : www.frostware.se
E-post: info@frostware.se
Ort: Skellefteå

Alfred Eriksson

Frilansar som utvecklare för webb, Android, iPhone och iPad, huvudsakligen i nära samarbeten med reklambyråer och produktionsbyråer. Gör endast teknikutveckling  – ingen design. Har frilansat i över 10 år med teknikutveckling och har stor erfarenhet av att arbeta effektivt i projekt med en eller flera andra aktörer (designers, formgivare, kreatörer, osv.).

E-post: alfred@metahost.se
Telefon: 070-442 90 73
Ort: Stockholm

Exuberate

Exuberate [ eng: att göra fruktbar, sprudla/bubbla över, att utrycka stark glädje.] är ett utvecklingsföretag som helt sysslar med programutveckling för iPhone.
Företaget bildades våren 2009 , men vi har över 40 års samlad erfarenhet av programmering och användarvänlighet.
Vårt affärside är att göra intuitiva applikationer som behövs i det dagliga livet oavsett om det är till för ren nytta eller sprudlande underhållning. Utveckling sker under olika fokusområden där relaterade iPhoneapplikationer samlas för att kunna tillgodose ett komplett behov.
Vi utvecklar både interna, externa projekt för både B2B och för B2C.

Webb: www.exuberate.me
E-post: info@exuberate.me
Ort: Lund

Fingerfunk

Vi är ett relativt nystartat bolag som nyligen släppt vårt första iPhonespel, ”EGGS”. Vi har för avsikt att i första hand utveckla egna spel, men kan även tänka oss att utföra uppdrag åt andra. Vi utvecklar för iPhone/iPod/iPad, men även till Android och PC/MAC.

Webb: www.fingerfunk.se
Kontaktpersoner: Niklas Wörmann och Satrio J Studt
E-post: info@fingerfunk.se
Tidigare projekt: EGGS

Fjuff AB

Fjuff AB erbjudar kompetens inom iPhone utveckling, främst mot företagskunder.

Webb: www.fjuff.com
Telefon: 08-551 150 52
Mobil: 070-306 49 15
Ort: Stockholm

FrontCell

Frontcell är en mobil digital byrå som hjälper varumärken och organisationer utveckla upplevelser och tjänster till nya mobila plattformar som iPhone, iPad och Google Android.
Vår samlade erfarenhet kommer från både telecom- och kommunikationsbranschen av företag som Sony Ericsson, Networks in Motion, Tactel samt KesselsKramer Amsterdam.
Frontcell jobbar bl.a. med Max Hamburgare och CANAL+

Webb: www.frontcell.se
E-post: info@frontcell.se
Kontaktperson: Daniel Berg
Tidigare projekt: Max Locator och CANAL+
Ort: Stockholm

Anders Färdigh

iPhoneutvecklare i Stockholm

Telefon: 070-67 67 802
E-post: anders@fardigh.se
Webb: www.andersfardigh.com
Twitter: @andersfardigh
Ort: Stockholm

Gadnell & Associates

Gadnell & Associates är ett svenskt företag på Malta som utvecklar datorspel och mobilspel till mycket bra priser. Företaget grundades av Stefan Gadnell 1995 och han är själv företagets flitigaste speldesigner.

Webb: www.gadnell.com
Kontaktperson: Stefan Gadnell
Telefon: +46 18 495 1182, +356 9956 5853
E-post: stefan@gadnell.com
Tidigare projekt: Lost Mummy, Brutal Labyrinth

Fredrik Gadnell

Jag frilansar inom iPhone-utveckling samt skriver och släpper egna appar, främst iPhonespel. Har även en del kontakter inom branchen och kan vidarebefodra jobb ifall fler utvecklare krävs för ett större projekt.

Telefon: 0762-009394
E-post: fredrikgadnellapps@gmail.com

Gloi AB

Vi är specialiserade på att till Phone/iPad utveckla o programmera tekniska industriella applikationer med exempelvis maskiner, detaljer och  komponenter där det ingår mekanik-elektronik-optik mm. Vi är bra på simulering, visualisering och animering av teknik/maskin funktioner i 2-D/ 3-D

Vi har mångårig och mycket bred erfarenhet av utveckling, design och maskinkonstruktion, elektronikkonstruktion/ embedded systems, sensorer, optik, laser, samt programmering  i C/ C++, C#, objective- C.

Gloi AB är av Apple licensierat för utveckling av applikationer (apps) samt hårdvara- tillbehör. Vi kan därför hjälpa till med att ta fram er applikation/funktion från idé till färdig produkt. Oavsett om det gäller  rena appar eller om ni vill att er produkt skall kunna kommunicera eller skicka mätvärden i realtid direkt till iphone/ iPad via ex. Bluetooth, kabel eller docknings station.

Kontaktperson: Nils Andersson
Webb: www.gloi.se
Ort: Mölndal
E-post: nils@gloi.se
Tel: 0705624411

H4 Design Lab

Kontaktperson: Damir Hurtic
Webb: www.h4.se
E-post: info@h4.se
Ort: Stockholm

Harbour Front

Vi utvecklar Android, iPhone och iPad app:ar på beställning. Vi har jobbar även med mobilstrategi och omvärldsbevakning med flera återkommande seminarier samt rapporter om mobilatrender.

Våra kunder är större content, telecom och tjänsteföretag. Vi är vana med att utveckla app:ar som har stora krav på funktionalitet, språk och design. Vi sitter på Riddargatan i stockholm och söker just nu flera personer till vårt team.

Webb: www.harbourfront.se
Telefon: +468203338
E-post: hello@harbourfront.se
Kunder: Posten, Vodafone, 3, Viasat, TV4, Widespace m.fl.
Ort: Stockholm & Mumbai

I And We

Tel:  0702 161893
E-post: peder@iandwe.se
Webb: http://www.iandwe.se
Ort: Malmö

iDeal Apps AB

iDeal Apps AB är Skandinaviens snabbast växande mobila digitala byrå med fokus på iPhone, iPad och Android. Via samarbetspartners klarar vi även utveckling för plattformarna Symbian och Windows. Bolaget har stor erfarenhet och kunskap gällande mobila strategier, funktionalitet och användarbeteende, design och videokompression. Vi utvecklar tjänster åt företag och varumärken på en global marknad. Vi har under våren utvecklat och lanserat appar för bla Euroflorist, The Xanté Company och Bilddagboken. I sommar lanseras ytterligare appar bl.a. för TNS/SIFO som även släpps för Android. Ytterligare en app släpps nu under juli för ett av världens största varumärken, håll utkik i Appstoren.

E-post: jobs@idealapps.se
Tel: +46 (0) 735- 177 990
Webb: www.idealapps.se
Ort: Stockholm

Idéfabriken

Idéfabriken är en digital fabrik som hjälper företag att nå ut i nya digitala medier. Vi utvecklar iPhone, iPad och Android applikationer för Er verksamhet.
Attraktiv design och stabil utveckling är ingredienser för ett lyckat projekt. Idéfabriken levererar dem båda.

Webb: www.ide-fabriken.com
E-post: info@ide-fabriken.com
Tel: 0709 53 53 23
Ort: Malmö

I’M Software Program Studio

Webb: www.imsoftwarestudio.com
Kontaktperson: Johan Månsson
E-post: mansson.johan@me.com

in2objects AB

Vi erbjuder våra kunder att utveckla, eller hjälpa till i utvecklingen av iPhone-applikationer.

Webb: www.in2objects.com
Kontaktperson: Patrik Olsson
Telefon: 070-564 11 00
E-post: patrik@in2objects.com
Ort: Stockholm

Instant Binary AB

Kontaktperson: Stefan Hjelmström
E-post: info@instantbinary.se
Webb: www.instantbinary.se
Ort: Göteborg

iPhoneCafe på Kungsholmen

iPhoneCafe erbjuder professionella tjänster för avancerade iPhone användare. iPhone applikations utveckling från 999kr/tim. Vi har F-skattsedel.

Webb: www.iphonecafe.se
Kontaktpersoner: Camilla Berg och Sergej Gerasimenko
E-post: i@rd.se, s@rd.se
Ort: Stockholm

ITM MOBILE

ITM MOBILE tillhör den exklusiva skaran av  lönsamma itföretag som levererar mobila appar och tjänster till den globala marknaden. Idag är vi 15 anställda.  Vi arbetar tät ihop med våra partners Apple, Microsoft, Adobe, Nokia och Telenor. Sedan starten år 2000 haft många nöjda kunder och levererat många uppmärksammade mobila lösningar.

Webb: www.itmaskinen.se
Kontaktpersoner: Ita Grossmann
E-post: ita@itmaskinen.se
Tidigare projekt: Telenor Flashcast, Golf.se, Siemens, Bosch, Energiindex, MINT, Stockholms Stad
Ort: Stockholm, Uppsala, Bangkok

Jayway AB

Vi har tio års erfarenhet av mjukvaruutveckling med
både stora och små företag bland våra kunder. Jayway har länge
satsat på mobila applikationer och kan erbjuda en helhetslösning
med utveckling för iPhone/iPad, Android, Blackberry, Windows Mobile,
Java ME och kan dessutom integrera server backend mot era befintliga
system. Vi är representerade på AppStore, bland annat med den officiella
Sydsvenskan-applikationen.

Kontaktperson: Thomas Dagsberg
E-post: info@jayway.com
Tel: 040-602 31 00‎
Webb: www.jayway.com
Twitter: @jayway
Orter: Malmö, Köpenhamn, Stockholm

KIS Consulting AB

Webb: www.kism.se
Kontaktperson: Fedja Porobic
Telefon: 073-77 25 808
E-post: fedja@kism.se
Tidigare projekt för: Röda Korset, Museum duai Branly, Cityzeum

Kondensator

Kondensator utvecklar applikationer för iPhone och Android. Vi jobbar även med webbutveckling. Just nu har vi släppt miljömedvetna MyFish – som håller reda på vilken fisk som är miljömässigt okej att konsumera – på AppStore och snart släpper vi Spotifinder, som är en fjärrkontroll till Macar som kör Spotify.

Webb: www.kondensator.se
Kontaktperson: Fredrik Andersson och Patrick Fridh
E-post: patrick@kondensator.se
Tidigare applikationer: Image 3D Rotate on App Store och Bacterial Orchestra on App Store
Ort: Stockholm (Hägersten)

Anton Kiland

E-post: anton@kiland.se
Tidigare projekt: Headlines och SideSlip
Ort: Jönköping

Krawaller

Något som skiljer oss från mängden är att vi i hög utsträckning använder oss av webbtekniker och ramverk såsom Titanium Mobile och PhoneGap, vilket medför att utvecklingen blir både snabbare och billigare än med konventionella metoder. Vi bloggar också om i princip all vår utveckling så att nyfikna kan följa oss i närapå realtid.

Webb: www.krawaller.se
Kontaktperson: Jacob
E-post: jacob@krawaller.se
Tel: +46 (0) 768 94 18 18
Ort: Göteborg och Ystad

Kuniklo Creative

Kuniklo Creative är en kreativ byrå specialiserad på kommunikation och marknadsföring inom det mobila mediet, där vi skapar och utvecklar spel och applikationer för primärt iPhone och iPad.
Vi är uppbyggda av ett nätverk av kreatörer och utvecklare från Sverige och Hong Kong och har vårt kontor i centrala Hong Kong.

Webb: www.kuniklo-creative.com
Kontaktperson: Marcus Johnson
Telefon: +852 63981816
E-post: marcus@kuniklo-creative.com
Twitter: @KunikloCreative

Liminal Studio

Liminal Studio startades 2010. Vi utvecklar nu äventyrsspelet Fylgja (www.fylgja.se) för Mölndals stadsmuseum, som är ett realtids3d-spel för barn.
Vi lägger extra tonvikt vid speldesign, grafik och animation och jobbar i Unity. Företaget består av veteraner med dokumenterad erfarenhet inom spelbranschen och vi har tidigare utvecklat allt från AAA-titlar för stora spelföretag, till webspel och mobilspel. Vi kan hjälpa företag med iPhone/iPad-spel, 2d och 3d grafik, animation och speldesign.

Kontakt: Charlotte Heyman
Webb: www.liminalstudio.se
E-post: info@liminalstudio.se
tel 0707-507705
Ort: Mölndal/Göteborg

Lonely Duck

Lonely Duck är ett digitalt produktionsbolag i Stockholm. Vi har utvecklat för iPhone sedan december 2008. Vi är ett dotterbolag till reklambyrån Peacock och utvecklar appar främst som en del av företags marknadsföring. Vi har bland annat gjort The 7-Eleven Store Locator, The PUMA Index och Jabra STONE. Vi har även gjort spelet Tower Attack.

Webb: www.lonelyduck.se
Kontaktpersoner: Anders Ekman
Telefon: 0706 899602
E-post: hello@lonelyduck.se
Ort: Stockholm

MadInSweden

iPhone, iPad och Android – det är plattformarna vi har specialiserat oss på. Du väljer om du vill sikta in dig på alla världens 85 miljoner användare av iPhone/iPod Touch, 9 miljoner Android-användare eller enskilda marknader – hela utvecklingsprocessen eller enstaka faser. MadinSweden fixar koncept, design och programmering. Plus det som är minst lika viktigt: rutin och fingertoppskänsla inom dagens snabbast växande media.

Webb: www.madinsweden.com
Kontaktpersoner: Martin Lindau
Telefon: 031-701 67 94
E-post: mail@madinsweden.com
Ort: Göteborg
Twitter: @madinsweden

MAG Interactive

Sen drygt två år tillbaka utvecklar vi för iPhone. MAG Interactive har släppt 7 appar på AppStore och nått första plats på top paid apps i sin kategori i Sverige, Frankrike, Tyskland och Spanien under 2010 med spelet Funny Animals.
Vi satsar nu på att hjälpa andra företag med att ta fram iPhoneapplikationer.

Webb: www.maginteractive.se
Kontaktpersoner: Roger Skagerwall, Daniel Hasselberg
E-post: info@mag.se
Telefon: 08-6443540
Twitter: @maginteractive
Ort: Stockholm

Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola driver den ettåriga extremt praktiska utbildningen Programmerare Iphone och Andriod som startade i augusti i år. Den är den enda i sitt slag i Sverige och är en yrkeshögskoleutbildning som inkluderar 10 veckors LIA (praktik), är kostnadsfri och berättigar till CSN. Många företag och organisationer anmäler sig för att ta emot studenterna under praktiken, vill du också vara med – maila lia@yrk.es eller ring Marie Bjelksäter på 0200-210 999.

Webb: http://yrk.es
E-post: info@yrk.es
Twitter: @yrkes
Ort: Malmö

Manmade

Vi gör iPhone & iPad Apps med inriktning på Magasin, Produkter och Musik.
Och med våra unika Media Screens kan ni visa er reklam direkt på användarens skrivbord i datorn!

Med vårt koncept kommer Ni snabbt och enkelt igång med Er egen iPhone/iPad App!
Ni uppdaterar enkelt allt innehåll med hjälp av ett publiceringsverktyg online.
Uppdatera och användaren ser det i realtid, både i iPhonen, iPaden och på skrivbordet i datorn!
Med nära samarbete med två st reklambyråer kan vi göra all er reklam.

Manmade startade nyligen ett dotterbolag i Australien, Media Moo, där två av våra säljare finns.
Välkommen till Manmade!

Webb: www.manmade.se
Kontaktpersoner: Claes Gustavsson
Telefon: 0340 – 611 671, 0702 – 31 50 96
E-post: info@manmade.se
Ort: Varberg

Man & Mouse

Vi utvecklar iPhone- och iPad-applikationer för egen del såväl som på uppdrag av andra företag. Har stor och lång erfarenhet av programmering och systemdesign. Vårt företag är mycket flexibelt och vi samarbetar med mycket duktigt folk för design, illustrationer, ljud och musik. Titta gärna vidare på vår hemsida om saker vi tagit fram.

Kontaktperson: Bosse Nilsson
E-post: iphone@manandmouse.se
Tel: 0703-233 150, 031-785 98 90
Webb: www.manandmouse.se
Ort: Göteborg

Marble Interactive AB

E-post: contact@marblei.com
Webb: marblei.com

MDG Technology

Kontaktperson: Mikael De Geer
Tel: 070-433 28 14
Webb. www.mdgtechnology.com

Mobile Interaction

Mobile Interaction är en väletablerad aktör inom mobil marknadsföring med fokus på apputveckling och kringliggande mobila tjänster.
Vi jobbar ofta ihop med andra byråer, där vi kompletterar med vår förståelse och erfarenhet av det mobila mediet, men lika gärna direkt med olika varumärken.
Bra idéer kombinerat med ett okomplicerat förhållningssätt mot våra kunder är vår framgångsfaktor . Vi hanterar de komplexa delarna med integration, teknik och kluriga funktioner på ett sätt så att våra kunder förstår och framförallt så att slutprodukten blir användarvänlig för de som sitter med mobilen i handen!

Kontaktperson: Markus Hultsten
E-post: markus@mobileinteraction.se
Tel: 08-500 039 20 alt 0730-94 30 02
Webb: www.mobileinteraction.se
Ort: Stockholm
Tidigare projekt: Mobil Omtanke, Indiska, HusmanHagberg, JM, Djurguiden, Beckers, Connoisseur

The Mobile Life

Vi på The Mobile Life utvecklar mobiltjänster och iPhone applikationer

Webb: www.iphonedesign.se & www.themobilelife.com
Twitter: @iphonedesign
Kontaktperson: Christopher Magnani
Telefon: 073-4400452
E-post: christopher@themobilelife.com
Ort: Stockholm

MobisleApps AB

Webb: www.mobisleapps.com
Kontaktperson: Fredrik Olofsson
E-post: fredrik@mobisleapps.com
Twitter: @MobisleApps
Ort: Västra Frölunda

MonteRosa AB

MonteRosa AB är en nystartad byrå som bedriver utveckling av iPhone
applikationer. Bolaget har sitt kontor i Stockholm och sedan en tid
tillbaka ingår teamet bakom Antware Konsult i företaget. Vi har exempelvis
skapat applikationer för Viasat, Santa Maria, Västtrafik och
Jordbruksverket.

Webb: www.monterosa.se
Kontaktperson: Johan Hemminger
Telefon: 0702-993034
E-post: johan@monterosa.se
Tidigare projekt: Viasat Sport, Santa Maria BBQ Hero, Västtrafik
Ort: Stockholm

More Mobile Relations

More Mobile Relations är Nordens ledande mobilbyrå. MORE tillhandahåller strategier och kreativa mobila koncept till företag, organisationer och annonsörer för att skapa ett mervärde i den externa och interna kommunikationen. Vi är ”teknikneutrala” och levererar den mobila lösning som passar kunden bäst. Vi har utvecklat applikationer (iPhone, Android och Java) för exempelvis Telia, Semper och Getinge.

Kontaktperson: Martin Edwall
E-post: martin@moremr.com
Tel: +46 733 81 80 80
Webb: www.moremobilerelations.se
Tidigare projekt: Telia Digital-tv Spela in, Telia Telemöte, Stan med barn
Twitter: @moremr
Ort: Stockholm

Netville AB

Vi är ett konsultbolag i Lund, utvecklar applikationer och tjänster till iPhone/iPod/iPad sedan länge och är dessutom Made for iPod Licensee, dvs. vi utvecklar även hårdvarutillbehör.

Webb: www.netville.se
Kontaktperson: Paul Rosengren
Telefon: 0462868930
E-post: paul.rosengren@netville.se
Ort: Lund

NY

NY är en reklam- och webbyrå som även arbetar med analys, strategi, mobilt, film och musik. Vi utvecklar både Android- och iPhoneapplikationer. Idag finns våra appar för Aspen, Crescent och Monark i App Store. Titta gärna på vår hemsida.

Kontaktperson: Anders Nyström
E-post: nykund@ny.se
Tel: 036-349400
Webb: www.ny.se
Ort: Jönköping

Nilisoft

Webb: www.nilisoft.com
Kontaktperson: Emil Nilimaa
Epost: eni@nilisoft.com

Oops

Vi är ett företag som i stort sett endast utvecklat för Next och Mac sedan vi startade 1991. Vi började skriva iOS applikationer för två år sedan, Vi utvecklar för det mesta med lite längre projekt för internt bruk på stora företag men har även gjort mer publika appar. Vi utvecklar för Web, MacOSX och iOS. Vi samarbetar med inUse när det gäller interaktion design för att garantera kunderna användbara applikationer. Vi bygger ofta integrerade applikationer som kräver kommunikation med andra  system och driftar även backend lösningar till dessa applikationer.

Kontaktperson: Kjell Nilsson
Webb: oops.se
Epost: info@oops.se
Telefon: 0708 – 98 12 11
Tidigare projekt iOS: RUMOne Way Leg Search,  Mötesplan,  Plenum,  m.fl.
Ort: Göteborg, Stockholm, Köpenhamn

OLB Productions (Lingon i Korg Software Creations)

Vi hjälper företag runt om i världen att utveckla program för iPhone där user interface och interaction design är det allra viktigaste. Våra senaste klienter inkluderar MedHand i Stockholm, PocketMac i Taiwan och Wundrbar i Silicon Valley. Program som just nu finns på App Store är bl.a. Rulla, Meditation Timer, Clockulous och Light Table.

Webb: OLBproductions.com
Kontaktperson: Oskar Lissheim-Boethius
Telefon: +46 736-525420
E-post: oskar@OLBproductions.com
Ort: Stockholm

Ottoboni

Kontaktperson: Johan Setteryd
Webb: www.ottoboni.se
E-post: johan.setteryd@ottoboni.se
Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö
Tel: 0768-519900

PiJa Media & Management AB

PiJa utvecklar mobila applikationer för både företag och konsumenter, stora som små. De har utvecklat flertalet appar med toppbetyg på App Store. Har du en idé som du vill förverkliga eller behöver ditt företag hjälp med att hamna i fickan hos sina kunder? Tveka inte utan ta kontakt med PiJa idag.

Kontaktperson: Niklas Nilsson
Epost: info@pija.se
Mobil: +46(0) 709 400 854
Kontor: +46(0) 8 519 70 510
Skype: pijaab
Webb: www.pija.se

Plexical

På Plexical är vi fokuserade på de två största mobila plattformarna, iOS (iPhone, iPad) och Android, men även apps som funkar direkt i browsern.
Vi tillhandahåller mobila strategier och utveckling av digitala tjänster/produkter åt både företag och start-ups.

Kontaktperson: Erik Larsson
E-post: info@plexical.com
Tel: 0736 – 27 86 82
Webb: www.plexical.com
Twitter: @plexical
Ort: Göteborg

Poctec

Vi utvecklar applikationer för iPhone och Android mobiltelefoner samt för iPad, bygger mobilt anpassade hemsidor och tillhandahåller komplett system för marknadsföring via SMS.
Med våra verktyg PoctecPages och PoctecSMS uppdaterar man själv innehållet i applikationen, mobila hemsidan och kampanjsidan.
Vi kan integrera sidor från er hemsida till er mobila applikation. Välkommen!

Webb: www.poctec.se
Kontaktperson: Lotta Wingårdh
Telefon: 0705-63 52 32
E-post: info@poctec.se

Arun Prakash Rajendran

Webb: www.dearprakash.com
Kontaktperson: Arun Prakash Rajendran
E-post: arunprakashr@gmail.com
Telefon: 0704 679 428
Twitter: @dearprakash
Ort: Göteborg
Tidigare projekt: DagensLunch, iKartor, ArcticIndex

Rebisoft

Rebisoft är ett företag med focus på Mac- och iPhone-utveckling. En av Rebisofts första iPhone spel, ”Scribattle Lite”, nådde topplaceringen på App Store över hela världen i mars! Jack Nutting, Rebisoft’s ägare, har flera års erfarenhet av Objective-C- och Cocoa-utveckling, och bor och arbetar i Stockholmstrakten.

Webb: www.rebisoft.com
Kontaktperson: Jack Nutting
Telefon: +46 703 145 176
E-post: jack@rebisoft.com
Tidigare projekt: Scribattle och Diabolotros

Reseed

Vi gör allt från ”idé-fröet” tills dess att appen är tillgänglig i appstore och åtar oss även att förvalta de applikationer som vi utvecklat.
Vi som driver Reseed har många års konsulterfarenhet av systemutveckling, systemering, projektledning, förvaltning av applikationer/system etc.
Eftersom Reseed är ett mindre bolag så är vi väldigt agila i vår utvecklingsmetodik vilket innebär att vi kan garantera att ni som kund får de applikationer ni önskar.
Tveka inte att höra av er till oss för mer information.

Webb: http://www.reseed.se
Kontaktperson: Magnus Hed
Telefon: 0731-810216
E-post: magnus.hed@reseed.se
Ort: Uppsala/Stockholm
Twitter: @reseed_se

Räven AB

Räven grundades 2006 och har kompetensen att utveckla 3d-spel för iOS från grunden. Vi ansvarar för helheten, från grafik och koncept till programmering och publicering.
I spelutvecklingen använder vi oss sedan flera år av spelmotorn Unity, som med sitt överlägsna stöd för olika plattformar ger oss mycket goda möjligheter att ta fram spel som når slutanvändaren i sin miljö.

Webb: www.ravenproduktion.se
Kontaktperson: Magnus Andersson
Telefon: 031-7890001
E-post: info@ravenproduktion.se
Ort: Göteborg

ShopSetup

ShopSetup utvecklar och producerar iPhoneapplikationer, e-handelslösningar, publiceringslösningar och tillhörande produkter och tjänster. Med hjälp av dessa lösningar tillför vi våra kunder affärsnytta på ett kostnadseffektivt sätt. ShopSetup är en långsiktig och trygg leverantör som arbetar professionellt, säkert och kostnadseffektivt.
För ytterligare företagsinformation och utförliga beskrivningar av ett flertal referenser se vår webbplats.

Webb: www.shopsetup.com
Kontaktpersoner: Torbjörn Ekberg & Christian Ekman
Telefon: 046 – 15 23 20
E-post: office@shopsetup.com
Ort: Lund

Silkworm Entertainment

Vi är Stockholms bas utvecklare och vi utvecklar och publicerar iOS och Android spel. Kommer från en bakgrund av specialeffekter och animation, är visärskilt inriktat på spelutveckling.

Webb: www.silkworm.se
Kontackpersoner: Syed Rizwan
E-post: contact@silkworm.se
Twitter: @Silkworm2

SilverBuildIT

SilverBuildIT är ett företag för nordiska marknaden som utvecklar appar till iPhone, iPad, Android, Symbian, Blackberry och Windows Phone. Vi utvecklar även webbapplikationer och Facebookapplikationer. Genom att ha projektledare i Stockholm och Helsingfors finns vi alltid nära kunden. Vi har även svenska projektledare tillsammans med våra utvecklare som sitter i Sofia, Bulgarien så att vi kan alltid erbjuda ett mycket fördelaktigt pris.

Webb: www.silverbuildit.com
Kontaktperson: Anders Baer
Telefon:  0763 – 138555
E-post: anders@silverbuildit.com

Simson Creative Solutions

Företaget består av två bröder, Sebastian Simson och Alexander Simson. Vi har sedan 2005 sysslat med webbutveckling och mjukvarutveckling och expanderade vår verksamhet att även inkludera iOS och Android utveckling i Juli 2010. Vi har båda två en bred utbildning inom Datavetenskap och Informatik vid Lunds Universitet och behärskar de flesta plattformar och programspråk och då naturligtvis Obj-C och iOS.

Vi inriktar oss på utveckling av applikationer till mindre och medelstora företag men även privatpersoner. Utöver det utvecklar vi egna applikationer baserat på egna idéer.

Webb: www.simsons.se
Twitter: @simsonsse
Kontaktpersoner: Alexander Simson och Sebastian Simson
E-post: info@simsons.se
Ort: Lund

Softhouse AB

Webb: www.softhouse.se
Kontaktperson: Sven Jansson
Telefon: 08-41092951
E-post: sven.jansson@softhouse.se
Ort: Stockholm, Malmö, Karlskrona

Sogeti Sverige AB

Vi är en långsiktig partner när det gäller mobila appar då vi besitter alla kompetenser som behövs, från marknadsstrategi till app-utveckling och systemintegration. Med Sogeti får du en helhetslösning för dina digitala affärer för såväl webben som mobilt, och med vår expertis kan du på mycket kort tid få ut din app – kanske din första för att prova på en ny sälj- eller rekryteringskanal? Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tjänster: app-strategi, design, utveckling, integration och projektledning.

Sogeti levererar IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka  20 000 medarbetare i 15  länder. Av dessa arbetar cirka 1 000 konsulter vid företagets 21 svenska kontor.

Webb: http://www.sogeti.se
Kontaktpersoner: Andreas Sjöström
E-mail: info@sogeti.se
Twitter: @sogetisweden
Tidigare projekt: www.sogeti.se/appar
Orter: Borlänge, Fagersta, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Oxelösund, Sandviken, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik

Sparkling Zoo – the app agency

Sparkling Zoo erbjuder koncept-, idéutveckling och produktion av
kampanjer, underhållning och tjänster för iPhone, iPad och sociala
medier (Facebook).  Med vår specialistkompetens inom sociala medier
skapar vi sedan det ”buzz” som behövs för att nå fram till målgruppen.
Kunder: Proffice, Microsoft m.fl

Webb: www.sparklingzoo.com
Kontakt: Karin Ernerot
E-post: karin@sparklingzoo.com
Telefon: +46732038430

Spogg Studios

Spogg utvecklar för iPhone, Android, Flash, Java, Facebook och web. Vi har många års erfarenhet av bl a spelprogrammering och avancerade client/server-lösningar. Vi driver även en spelportal med multiplayerspel som vi gjort på www.spogg.com.

Webb: studios.spogg.com
Kontaktperson: Viktor Lidholt
Telefon: 0707 596838
Epost: info@spogg.com
Ort: Uppsala

ST47

Webb: www.st47.se
Kontaktperson: Fredrik Björklund
Epost: fredrik@st47.se
Ort: Helsingborg

Svep Design Center AB

Vi utvecklar för många olika plattformar och har ett flertal erfarna utvecklade som arbetar med mjukvaruutveckling för iPhone och iPad.
Utöver mjukvaru-utveckling erbjuder vi även produktutveckling av tillbehör för iPhone och iPad, där vi har lång erfarenhet av kombination av mjukvara och elektronik!
Vi har ett flertal applikationer tillgängliga på Application Store, där den senaste är Footsteps Mobile som tillåter användaren att dela med sig av resor och tillfällen på Facebook. En specialitet är kopplingar från iPhone-applikationer till databaser över internet, en annan är Facebook-integration.

Webb: www.svep.se/iphone/
Kontaktperson: Mikael Hegardt
E-post: mikael.hegardt@svep.se
Telefon: 046-192703
Tidigare projekt: Footsteps Mobile Lite, Footsteps Mobile, Footsteps HD, Tracklogger, LiveColor, ColorHelper
Ort: Lund

Svensk InternetForm AB

Vi jobbar med webb- och systemutveckling och erbjuder programutveckling för iPhone.

Webb: www.svenskinternetform.se
Kontaktpersoner: Tomas Sandfors, Jenny Grönlund
Telefon: 0278-789 012
E-post: tomas@svenskinternetform.se
Ort: Bollnäs

Svenska IT-Projekt AB

Vi är ett Svensk IT utvecklingsbolag som heter Svenska IT-Projekt AB. Vi erbjuder numera även iPhone utveckling. Detta via vårt bolag i Tunisien men med Svensk Projektledning i Sverige. Detta innebär att vi kan göra iPhone-applikationer till ett mycket bra pris.

Webb: www.sitp.se
Kontaktperson: Patrik Sandberg
E-post: patrik.sandberg@sitp.se
Telefon: 018- 490 85 30

SWEAPP

Vi skapar Iphone, Ipod och Ipad appar mesta dels till företag, Andriod är även på G. Vi har inriktat oss mer på info och funktions appar. Våra nyare appar använder vårt CMS system, så att man lätt kan administrera appen efter att den har kommit ut på Appstore.

Kontaktperson: Marcus Lund
Webb: http://www.sweapp.se
E-post: info@sweapp.se
Telefon: 0766-554400
Ort: Karlstad
Tidigare projekt: Newz, Bizzlight, Karlstad CCC, KN Radio, Kneissl, Ledarskap

Tezmo HB

Kontaktperson: Robert Magnusson
Webb: www.tezmo.se
Tidigare projekt: Graph IT

Treetop Innovation

Vi är ett IT-konsultbolag med affärslogik som specialitet. All form av affärsnytta kittlar vår nyfikenhet och där gör vi effektiva lösningar på kort tid. Vi har nu två appar i vår portfölj, en CV-applikation för konsultbolag där bolaget enkelt håller reda på alla konsultprofiler i sina iPhones och en navigationsapp till Rekorderlig Cider.
Vi söker nu fler iPhone uppdrag !
Har du någon idé om hur en mobil applikation kan göra ditt liv enklare, hör då av dig!

Webb: www.treetop.se
Kontaktperson: Håkan Andersson
e-post: hakan.andersson@treetop.se
Ort: Stockholm (Nacka)

Viatact AB

Viatact AB utvecklar appar under eget namn och erbjuder också konsulting och olika möjligheter till samarbetsprojekt. Första appen är kartläsningsverktyget Grid Tool som släpptes sommaren 2011.
Webb: www.viatact.com
Kontakt: www.viatact.com/contact
Twitter: @Viatact
Ort: Lund

Vimea AB

Vi är ett Stockholms-baserat företag som erbjuder utveckling både för webb och mobila plattformar. Främst iPhone och Android, och har mångårig erfarenhet av utveckling för dessa.

Kontaktperson: Kristoffer Eriksson
Tel: +46(0)16-5504910
Mob: +46(0)76-1028713
Mail: kristoffer@vimea.se
Ort: Stockholm

Vitamin Se Media AB

Vitamin har utvecklat över 40 appar till Android, iPhone, iPad och Java Mobile sedan starten 2002. Vi utvecklar applikationer åt stora och små kunder, som Sony Ericsson, Vodafone, 3, IsaDora, Callaway Digital Arts och Hattrick.

Vi erbjuder tydliga avtal där kunden äger applikationen och klara besked under hela projektet och har dessutom all nödvändig kompetens för design, utveckling och testning inom företaget.

Kontaktperson: Johannes Amilon
Webb: www.vitamin.se
Mail: johannes@vitamin.se
Tel: 040-12 80 90
Ort: Malmö

Wizmobi

Utvecklar mobila applikationer för iPhone, Android, Blackberry och vanliga javamobiler.
Webb: www.wizmobi.com
E-post :info@wizmobi.com
Ort: Stockholm (Nacka)

Webcore Svenska AB

Webcore Svenska AB arbetar med smartphone appar för Android och iOS för iPhone/iPad.
Vår inriktning är att arbeta fram integrerade appar som gynnar företag och organisationer dels genom B2C och inte minst B2B och Intra-Businesslösningar.

Kontaktperson: Mats Alexandersson
E-post: mats.alexandersson@webcore.se
Tel: 08-22 15 50
Webb: www.webcore.se
Ort: Sverige

Workson

För iPhone-utvecklare: Workson förmedlar uppdrag till iPhone-utvecklare. Registrera dig kostnadsfritt på www.workson.se/register
För uppdragsgivare: Vi förmedlar Sveriges bästa iPhone-utvecklare. Se mer på hemsidan.
Webb: www.workson.se
E-post: iphone@workson.se
Ort: Stockholm

YellowOrb

Webb: www.yelloworb.com
E-post: info@yelloworb.com
Kontaktperson: Karl-Petter Åkesson
Telefon: 070-774 67 97