QuickPwn 2.1 för Windows

Av Buster Eriksson, lördag 20 september 2008

Äntligen kan även Windows-användare uppdatera till firmware 2.1. Detta tack QuickPwn 2.1 för Windows som iPhone Dev Team släppte under gårdagen.

Upplägget är detsamma som QuickPwn för Mac. Dvs låta iTunes sköta uppdateringen för att sedan använda QuickPwn för jailbreak, aktivering och upplåsning (ej iPhone 3G).

QuickPwn 2.1 för Windows: Ladda ned

Även WinPwn, motsvarigheten till PwnageTool på Mac är på väg att få sig en uppdatering. Nuvarande version saknar stöd för 2.1 men enligt utvecklarna kan det ta en vecka till.
Läs mer

Inga kommentarer till “QuickPwn 2.1 för Windows”

 1. Edan skrev:

  Tjena har gjort som denna guide och den på iclarified har sagt att man ska men Quickpwn fastnar när den försöker boota telefonen i recovery mode. På iphonen så kommer kabeln och itunes loggan/pilen upp som det ska men Quickpwn verkar inte fatta att den har kommit dit. Någpn som vet vad som kan göras ?

 2. Justermark skrev:

  Hej

  STORT PROBLEM! skulle uppdatera min iphone 2G från 2.0 till 2.1 med quickpwn.
  Jag följde länken i iClarified. Och när jag ska resorta till 2.1 så Säger iTunes att den inte kunde ominstallera iphonen. Det stog att det var felmedelande nr 1602.
  Nu så kan jag inte conecta med itunes och iphonen visar bara itunes loggan och USB kontakt. och startar om sig emellan åt.
  När jag ansluter USBkontakten komer ”Guiden Ny Maskinvara fram”.
  (Iphonen är i grunden en 1.1.4 om det har ngn betydelse)

  Finns det någon som vet hur jag ska lösa detta problem så skulle ajg vara fruktansvär tacksam!

  Hälsningar En förkrossad krake! :'(

 3. Andreas skrev:

  Hej, precis som i övre delen av denna tråd så lyckas jag inte öppna restore filen i itunes, när jag laddar ned den så är den en zipfil, itunes vill öppna en .ipsw fil, även om jag zippar upp restore filen så finns det fortfarande ingen .ipsw fil där… Ni som hade samma problem, hittade ni svaret??? Nån annan som har svar på hur jag ska göra, jag har läst guiden på iClarified

  Tacksam för svar. // A

 4. Bulan skrev:

  Andreas –> Om du använder iFuns länk för nedladdning av firmware: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5202.20080909.gkbEj/iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw inte laddas den ner i form av en zip-fil väl…?

 5. Bulan skrev:

  Oops, borde lagt till att just den länken är nedladdning av firmware fil 2.1 till iPhone 2G! De andra finns såklart under https://www.ifun.se/firmware-lankar/.

 6. Staffan skrev:

  När jag laddat ner QuickPwn och ska installera så står det att det bara funkar på 2.0 och högre, men jag vill ju köra med mitt 1.1.4…? Ska jag ignorera det eller finns det annat?

  Mvh