Pwnage Tool försenat

Av Adrian Bengtson, söndag 30 mars 2008

Pwnage Tool är försenat, den utlovande lanseringen idag söndag uteblev pga av att iPhone Dev Team behövde gå igenom programmet så inget som bröt mot upphovsrätten var med, rätta några buggar samt få klar Windows-versionen samtidigt. Dom förklarar det på hemsidan:

The expected release of the Mac OS X version of “PwnageTool” has been delayed until sometime next week.

Legal enquiries were made to the DevTeam about the validity and legality of the contents of the tools, we would like to stress that no third-party copyrighted software will ever be released by the DevTeam.

Also, initial feedback from Beta testers has indicated that a few small changes and additional features should be developed.

Another major request from the Beta testers and demo viewers is that the team brings forward the release of the Windows version, with the feedback that has been received the team has decided to expedite the release of the Windows tool for a dual platform release sometime next week, iPod touch support will also be finalized.

The DevTeam would like to thank the users for being patient and waiting for the upcoming release.

Jag visste att jag skulle ha väntat lite med att skriva om det här. Det är ditt fel Norpan, som stressade mig 😉

14 kommentarer till “Pwnage Tool försenat”

 1. Norpan skrev:

  Haha, sorry! Jag var bara så exalterad…

 2. Matte skrev:

  Så vilket bör man köra om man har en 1.02 (nu uppdaterad till 1.1.1.) iLiberty+ eller Pwnage?

 3. Norpan skrev:

  Matte, ownage har inte släppts än, men det kommer att ge en otrolig kontroll över telefonen, men för den vanliga användaren så kommer den kontrollen inte att spela någon roll.. Kanske först vid 2.0 😉 Då tror jag att pwnage kommer pwna de andra metoderna 😛

 4. Norpan skrev:

  1:a april skämt nu 😉

  http://iphone-dev.org/

 5. tiim skrev:

  Jag har en 1.1.1 just nu och den funkar finfint. Finns det en anledning för mig att uppdatera telefonen?

  ska jag vänta på pwnage eller ska jag använda något annat?

  jag kör mac os x på datorn.

 6. Christian skrev:

  Hej,

  När nu Pwnage Tool är försenat känner jag mig tvungen att använda ZiPhone 3.0.

  Det finns en fråga jag har försökt få svar på länge:

  Jag har en 1.1.4 OTB iPhone och vill jailbreaka, aktivera och unlocka telefonen. När jag kör ZiPhone, behöver jag ha ett SIMkort i telefonen då? Om jag behöver det, ska jag ha det som följer med i kartongen, alltså från AT&T, eller ska jag ha mitt gamla svenska SIMkort istället?

  Jag anar att det inte spelar någon roll eftersom detta inte omnämns alls i ZiPhone’s read me.txt.

  Tack för svar!!!

  /Christian

 7. Claes skrev:

  Jag använde ziphone med mitt Teliakort i iPhonen

  när jag jailbreakade 1.1.4

 8. Daniel skrev:

  Jag körde med AT&T-kortet i när jag aktiverade min, jag körde dock iLiberty+.

 9. Norpan skrev:

  Christian : Det spelar inge roll, det är det som är det fina med de nya upplåsningarna 😉 du kan köra utan sim-kort!

 10. Andreas skrev:

  Tyvärr gör ZiPhone 3 att din WIFI får samma MAC adress… dvs har du två iPhone i familjen får dessa samma WIFI… inte bra…

 11. Philip skrev:

  Hej alla duktiga!

  Jag har länge frågat mig samma sak som tiim dvs:

  ”Jag har en 1.1.1 just nu och den funkar finfint. Finns det en anledning för mig att uppdatera telefonen?

  ska jag vänta på pwnage eller ska jag använda något annat?

  jag kör mac os x på datorn.”

  Ingen som kan guida oss lite i denna djungel???

  Ödmjukast…

 12. tiim skrev:

  hur underbart vore inte det?

 13. Norpan skrev:

  Finns nu 😉 iphone-dev.org

  Kör 2.0 betan på The pirate bay nu. Upplåst och med Apple’s egna svenska!

 14. iFun.se | Allt om iPhone i Sverige » iPhone-notiser 4 april skrev:

  […] här på iFun har knappast missat att det nya verktygen PwnageTool är släppt, efter en viss försening. Se vår tidigare artikel för lite mer om vad PwnageTool innebär. iClarified har numera kommit ut […]