Premiärbilder Malmö

Av Buster Eriksson, fredag 11 juli 2008

Peter Esse har bidragit med bilder från gårdagens kö i Malmö.

Trots ösregn under kvällen var kön över 250 personer lång. Tyvärr verkar det inte som att telefonerna räckte till alla i kön!

12 kommentarer till “Premiärbilder Malmö”

 1. Froggen skrev:

  I Helsingborg hade dom bara 30 st Iphones…

  Och dom viste inte om dom fick fler!?

  Där var oxå en stackare som hade fått en defekt Iphone, till honom sa de att dom inte fick ge honom en ny för Apple, de var tvungna att skicka telefonen till Apple och dom i sin tur skickade en ny till honom.

  Han såg inte så glad ut!!!

 2. Froggen skrev:

  Hittade detta på Telia chatten:

  Marcus: hur länge är iphone låst till telia?

  Telia: De iPhone som vi säljer nu är operatörslåsta till Telia i 12 månader. Sedan vet vi inte hur framtiden ser ut när andra operatörer eller återförsäljare får tillgång till denna telefon

  Kan detta verkligen stämma?

 3. Mattias skrev:

  Jag frågade hur länge låset på telefonen var, 12 mån sa säljaren.

  Fast ja, jag är lycklig. Jag fick den sista svarta 16GB i Helsingborg. 🙂

 4. Tobias skrev:

  och killen framför mig fick den sista 16GB vita … men jag blev åtminstone först att sätta upp mig på väntelistan 🙂 Får väl se hur lång tid det kan ta att få in nya. Dåligt dock att de inte hade fler telefoner när de hypat upp stämningen så

 5. Froggen skrev:

  Tjejen var inne på Telenor idag och köpte en Samsung F480, dom kom in på iphonen och då säger expediten att dom får in Iphonen om 2-3 månader!!! Dom tror att den kommer om 2 men de går ut med 3.

  Ska bli intressant och se vad dom tar för den!

 6. Kaj skrev:

  Dom är nog billigare än telia skulle jag tro.

 7. Joakim skrev:

  Var inte så naiva!!! En säljare på Telenor har ingen som helst aning om eller när de ev. skall sälja iPhone. De har lika liten koll som du. Klart att de säger vad som helst för att inte tappa ännu fler kunder till Telia. Har ni redan glömt att redan förra året var det enligt ”säkra källor” klart att Telenor skulle få sälja iPhone i Sverige! Se t ex här: http://www.idg.se/2.1085/1.122346

  Hm, hur vad det nu det blev…:) Det borde vara en lärdom till er som tror på alla rykten som MacWorld sprider, som det här med bara 3 mån ensamrätt för Telia. Tjejen på Telenor hade förmodligen läst MacWorld 🙂

 8. Ianf skrev:

  Tsk, tsk, Joakim, har du inte förstått än att det är presumptiv succé-propaganda som gäller? 😉 Telenor och Tele2 och, framför allt, Halebop SKA snart börja sälja iPhone, ty allt annat vore ju otänkbart, och direkt skymf mot rättvisan dessutom!

 9. Froggen skrev:

  Då är det ju bara och vänta och se vem som har rätt!!! 🙂

  Det var dock första gången jag har hört att dom skulle få in den…

  Och jag har frågat X antal gånger i olika butiker men alltid med samma svar!

  ”Vi kommer inte att få in den!”

  Och varför skulle hon säga så till min tjej som precis hade köpt en ny telefon med ny bindnigstid…

  Hon var ju redan fast!!!

 10. Pavve skrev:

  Folk har redan börjat sälja till överpris:

  http://www.tradera.com/iPhone_3G_2_0_16GB_Svart-auktion-68526660

 11. Can skrev:

  Jag tror att de kommer få in många telefoner när de börjar att sända reklamer på tv. Det är nog en av anledningarna till att de inte gör det än också.

 12. Magnus skrev:

  Hej

  Vore intressant om någon kunde skicka upp några bilder tagna av IPhone 3G 2 MPixel-kamera, det sägs ju att bilderna trots 2 MPix blir bättre än väntat genom bildbehandling. Lite närbilder, djupbilder etc som tydligt visar prestandan.

  Avvaktar kraftfullt