Nytt verktyg: iLiberty+

Av Adrian Bengtson, torsdag 27 mars 2008

ilibertyscreensnapz001.png

Det senaste i raden av verktyg för att hacka iPhones är iLiberty+ som ersätter tidigare iPlus och iLiberty. iLiberty+ kan förstås utföra alla de viktiga stegen som tidigare program gjort, dvs aktivering/jailbreak/upplåsning. Man kan säga att iLiberty+ ger ett grafiskt gränssnitt till iPlus.

Blogg: iPlus Pwns

För Mac: iLiberty+ (Mac) available NOW!

För Windows: iLiberty+ (Windows) available NOW!!! Mirrors after Jmp!

Guider Mac:

iPhone: How to Jailbreak/Activate/Unlock the iPhone using iLiberty+

iPod touch: How to Jailbreak the iPod Touch using iLiberty+

Guider Windows:

iPhone: How to Jailbreak/Activate/Unlock the iPhone using iLiberty+ (Windows)

iPod touch: How to Jailbreak the iPod Touch using iLiberty+ (Windows)

60 kommentarer till “Nytt verktyg: iLiberty+”

 1. Adrian Bengtson skrev:

  Jepp, jag gjorde precis samma sak en gång till (Do it all i ZiPhone 2.6b) och sen fungerade. Jag vet inte om det var overkill att göra om allt, men det fungerade.

 2. theplague skrev:

  Adrian:

  Fick tips på 99.se om att göra ”återställ alla inställningar” – det löste problemet!

  Så sköööööööööööönt!

 3. Adrian Bengtson skrev:

  theplague: Ah, ja jag läste om det på 99.se efter jag hade gjort det, därav min kommentar om att det kanske var overkill att återställa. Jag försökte det på den där andra telefonen, men den gången var det smuts så då hjälpte inget annat.

 4. Christoffer skrev:

  Jag har precis låst upp min iPhone med hjälp av iLiberty. När jag ska använda Wi-Fi funktionen så har inte ”Edge” fixats. Hur går jag tillväga för att fixa det?

 5. klas skrev:

  Hej hej!

  Använde iliberty och allt fungerade hur bra som helst tog 5 min eller nåt:) synkade sedan mina kontakter från outlook, klart tänkte jag hade alla kontakter:) men men men fick ett samtal och såg inte från vem det var?? såg bara numret? går det att fixa?har sökt men inte hittat något. några ideer??

 6. smurfen skrev:

  klas: sammasak här, tror det har och göra med att man måste ha ”+46” istället för första ”0” i telefonnumret.

 7. smurfen skrev:

  jag ”jailbreak/activate/unlock” min iphone med iLiberty+ och allt fungerar fint utom wi-fi som inte fungerar överhuvetaget. har försökt med det mesta (återställ alla inställningar, etc. etc.) men inget har fungerat. någon som kan mer om detta än jag, och har lust att räka ut en hjälpande hand? vore mycket tacksam!

 8. Keke skrev:

  Fungerar inte att ladda ner iLiberty+ från deras hemsida ?

 9. Fredrik skrev:

  Försöker bli litet klokare genom att läsa alla frågor och svar men undrar rent praktiskta saker;

  Jag har en jailbreakad OTB 1.1.2 med stealthsim. Kan jag återställa den i iTunes för att sedan efter återställningen, utan att aktivera eller något uppgradera till 1.1.4 och sedan köra iLiberty+?

  Räcker det annars med att avinstallera allt som går i installern, uppgradera och köra iLiberty+?

  Tack!

 10. david carlsson skrev:

  det går inte att ladda hem iliberty+ längre verkar det som:( någon som har nåt tips på vart man får tag på det?