iPhone slutsåld för tillfället

Av Adrian Bengtson, måndag 12 maj 2008

safariscreensnapz001.png

Det har under en tid varit svårt att få tag i iPhone i butiker i USA, tidvis har det varit helt slut. Men det har ändå kommit in leveranser då och då och på Apple Store på nätet har tillgången varit god. Fram till i helgen då tillgången helt tog slut och leveranstiden ersattes med den ovanliga texten ”Currently Unavailable”. Detta har lett till mycket spekulationer kring vad det beror på.

Några tänkbara scenarier är:

  • Apple har tillfället slut men kommer snart att få in fler telefoner i lager.
  • Apple har helt slut och det kommer att ta en månad tills nästa version kommer.
  • Apple kommer att släppa nästa iPhone tidigare än väntat.

iPhone-världen bubblar över av rykten, det senaste handlar om att det kanske kommer en ny modell redan nästa vecka och att det ska komma en ”iPhone Black”. Vi kommer inte att rapportera om varje nytt rykte, utan hänvisar till den utmärkt sajten MacRumors iPhone-avdelning som har full koll på läget.

2 kommentarer till “iPhone slutsåld för tillfället”

  1. Ingen iPhone längre :( skrev:

    Fan, jag och mina kompisar blev överfallna och rånade i lördags. De tog min älskade iPhone som jag haft sen september. Hade mailen och vnc till flera servrar konfigurerad med lösenorden sparade. Har ägnat senaste dagarna åt att byta alla mina lösenord och irritera mig nåt vansinnigt på hela skiten. Nu vet jag inte om jag orkar vänta på den nya modellen som säkert inte går att använda förrän den blivit jailbreakad eller försöka få tag på en gammal. Några tips?

  2. Joket skrev:

    Lider med dig!