iPhone OS 4 presenteras 8 april

Av Adrian Bengtson, måndag 5 april 2010

Gizmodo rapporterat att de fått en inbjudan från Apple till en förhandstitt på iPhone OS 4 nu på torsdag, den 8 april.

Mycket mer än så sägs inte, men det finns en del nyliga rykten om iPhone OS 4 som bland annat talar om ”multitasking” för program i App Store med en Exposé-liknande funktion för att växla mellan aktiva program.

Det är oklart om iPhone OS 4 kommer att fungera på alla iPhone-modeller. Vissa har spekulerat i att stöd för iPhone 2G försvinner, andra i att det kommer att kosta pengar för iPhone 2G eftersom de utlovade två åren med fria uppdateringar passerats. För iPod touch kommer det sannolikt att kosta pengar precis som vid tidigare uppdateringar. På torsdag vet vi mer.

Gizmodo: Apple iPhone OS 4 Revealed on April 8

3 kommentarer till “iPhone OS 4 presenteras 8 april”

  1. usedxraytube skrev:

    Hoppas dom låser upp alla telefoner så man kan köpa kontant kort när man reser utolmands…slipper släppa på en extra grej.så är jag nöjd med med den firmware jag har nu!!!!… men det är nog inte troligt…fattar inte varför dom håller på så här—¤#¤%¤%&%&%&#&%#¤!!!!

  2. matte skrev:

    jo det är nog troligt att de låser upp alla sina telefoner och skrotar hela sin affärside, köp en upplåst istället för att gnälla.

  3. usedxraytube skrev:

    Inget problem med att den säljs med abonemang….men borde bara ha möjligheten till att byta sim när man är ute o reser…säljs väll inga uplåsta i sverige?