iPhone hos Apple-återförsäljare

Av Adrian Bengtson, torsdag 9 oktober 2008

Fram till nu har det enda sättet att köpa iPhone i Sverige varit genom någon av Telias butiker. Men från och med imorgon fredag får de butiker som är Apple Premium Resellers också sälja iPhone skriver Telia i ett pressmeddelande.

Det innebär 32 nya butiker att köpa iPhone i, utöver Telias egna 84 butiker. Via Apples hemsida kan du hitta närmaste APR-butik.

Detta är en vettig utveckling eftersom situationen har varit lite konstig när Apples nyaste och hetaste produkt inte har gått att köpa i de butiker som specialiserat sig på  just Apple-produkter.

Detta förändrar förstås ingenting annat, Telia är forfarande ensam operatör i Sverige som erbjuder iPhone och det är samma priser och abonnemang från Telia som tidigare.

7 kommentarer till “iPhone hos Apple-återförsäljare”

 1. Stefan skrev:

  Gött, då kanske dom äntligen kommer börja få in orginal lurarna också.

 2. Petter skrev:

  Det förändrar ju ingenting. De som har Telia har väl redan köpt sin iPhone. När ska vi med Telenor, Tele2, 3-abonnemang få njuta av telefonen utan att importera o joxa?

 3. Hugo skrev:

  Köp en telia låst iphone och använd i-smartphone

 4. Adrian Bengtson skrev:

  Petter: Det var precis vad jag skrev också i sista stycken, det förändringar ingenting annat.

  Men det gör en stor skillnad för APR-butikerna. De har ju varit i en lite konstig sits fram till nu, de är Sveriges främsta Apple-butiker men de har inte fått sälja Apples främsta produkt.

  När eventuellt fler operatörer börjar med iPhone är det ingen som vet. Det har funnits rykten om att fler operatörer ska få sälja iPhone i Sverige, men om det bara är önsketänkande eller inte är oklart.

  Men du kan väl inte på allvar tro att alla som vill ha en iPhone redan köpt en idag? Kolla försäljningsstatistiken så ser du att iPhone fortsätter sälja bra.

 5. steffe skrev:

  Hoppas att dom kan fixa support och tillbehör också,det skulle lösa en hel del

 6. mikke skrev:

  Om man köper den på plats i apple butikerna kommer man fortfarande få skriva på abonnemanget?
  Eller kan man låsa upp hemma själv?

 7. Hugo skrev:

  Måste fortfarande teckna telia abonnemang i butiken.