iPhone 4 släpps 30 juli i Sverige

Av Adrian Bengtson, lördag 17 juli 2010

Nu är det klart att iPhone 4 lanseras fredagen den 30 juli i Sverige.

Som en del av Apples presskonferens igår om antennproblemen i iPhone 4 berättade Steve Jobs även att Sverige och 16 andra länder som tidigare bara haft ”slutet av juli” som preliminärt datum nu fått ett fast datum för lanseringen av iPhone 4.

Inom den närmaste tiden borde datum för förhandsbeställningar hos de svenska operatörerna samt priser och abonnemang presenteras.

Den vita modellen ska börja säljas i slutet av juli i begränsad upplaga enligt Jobs, men det är oklart om den kommer till Sverige direkt.

[Bild från MacRumors]

3 kommentarer till “iPhone 4 släpps 30 juli i Sverige”

  1. Karl Lindstrand skrev:

    Är det bara jag som är GLAD!?

  2. Norpan skrev:

    Tydligen 😛 Haha, nej jag är också glad:D

  3. Sebbe skrev:

    Hade nöjet att leka med en iphone 32 gb idag.. Asså, det är helt sjukt vilken skillnad det är på denna och tidigare versioner! Det första jag gjorde var att beställa en 32 giggare från england när jag kom hem.. Drömmer om den 21 augusti, den dagen får jag hålla i min egna underbara iPhone 4, dunder!! 🙂