Fler iPhone-länder – men inte Sverige (ännu)

Av Adrian Bengtson, fredag 16 maj 2008

Orange, operatören som idag säljer iPhone i Frankrike, har meddelat att dom även kommer att sälja den i Österrike, Belgien, Dominikanska Republiken, Egypten, Jordanien, Polen, Portugal, Rumänen, Slovaken, Schweiz och andra existerande afrikanska marknader. Förra veckan meddelande America Movil att dom kommer att sälja iPhone i de latinamerikanska länderna som t.ex. Mexico.

Frågan på allas läppar här hemma är; när kommer iPhone till Sverige? Fortfarande har ingenting meddelats, men ju fler länder som blir klara desto större borde chansen vara att vi får veta när Sverige får iPhone och vilken operatör det blir.

På 99.se pågår en vadslagningstävling där priser lottas ut till den som gissar rätt på när iPhone officiellt släpps, se denna tråd för tävlingsreglerna.

Mer läsning:

Orange to offer 3G iPhone in Africa, Mid East, and Europe

America Movil to sell Apple’s next-gen iPhone in Mexico

7 kommentarer till “Fler iPhone-länder – men inte Sverige (ännu)”

 1. Patrik skrev:

  Nu börjar jag verkligen ledsna. Hoppas att det hela handlar om att Sverige inte är aktuellt förrän version 2 kommer ut. Tur man har en version 1 iallfall…

 2. iFun.se » 2008 - året då iPhone tog över världen skrev:

  […] « Fler iPhone-länder – men inte Sverige (ännu) […]

 3. greger skrev:

  jag ringde just till 3 för att avsluta ett abbonnemang och snubben undrar om jag är säker på det ,”efter sommaren börjar vi ju sälja iphone”. Han hävdar att det är officiellt från 3..

  greger

 4. Adrian Bengtson skrev:

  greger: Det var udda, för officiellt är det definitivt inte, då borde dom ju ha släppt ett pressmeddelande och bland deras pressmeddelanden står inget om iPhone (klicka på fliken ”Senaste nytt”), eller hur?

 5. greger skrev:

  jag kan inte annat än hålla med..

 6. Mikael skrev:

  greger & adrian: Dessutom är det ju ganska många som skrivit på macworld-forumen om att de fått veta av säljare från bl.a. Telenor, Telia, Comviq och andra leverantörer att det minsann är klart att det är den operatören som iPhone ska bli låst till, så förmodligen är det bara någon telemarketing-jöns som skulle sälja sin morsa för lite mer provision som hittar på.

 7. anonym skrev:

  jag kan redan idag skriva med glädje att det INTE blir tele2, 3 eller telenor som får kontraktet. Kolla in länken, titta på meddelandena i vänstra nedre hörnet. http://www.teliasonera.se/press

  Jag är mycket nöjd!