Fick du tag på en iPhone 3GS?

Av Adrian Bengtson, fredag 31 juli 2009

ifun-iphone3gs-adrian

Idag är det den stora lanseringsdagen för iPhone 3GS och runt om i landet har det köats utanför butikerna. Har du köat? Hur gick det?

Tillgången på iPhone 3GS har varit ytterst begränsad i de flesta butiker. I de små och mellanstora städerna handlade det oftast om mindre än 10 telefoner per butik hos Telia utifrån rapporter på nätet. Utöver dessa fanns även de förhandsbokade telefonerna förstås.

iphone3gs-telia-umea

I Umeå köade det ett 20-tal personer som mest, den förste personen hade varit på plats sedan 06.40. Jag var åttonde person i kön och fick den sista telefonen de hade. Jag ville ha en svart 16 GB men det enda som fanns kvar var vit 32 GB, så det fick bli en sådan.

Utifrån kommentarer på bland annat Telias iPhone-blogg verkar det ha köats på många platser, men oftast rätt blygsamma köer jämfört med den stora lanseringen av iPhone 3G för ett år sedan.

Har du också köat för iPhone idag? Hur gick det?

54 kommentarer till “Fick du tag på en iPhone 3GS?”

 1. Göran skrev:

  Angående web-beställningar.

  Var inne två varv på telenorbutiken innan jag slutligen beställde från deras hemsida. Dessa två varv slutade båda i svaret ”nä, vi säljer inte iPhone utan abb”. Jag upplyser säljaren att de själva (Telenor) gör det på nätet för 6831:-. ”Det där vet jag inget om” från båda.

  Jaja. Hur mysko(?) det än är med sånna säljare så beställde jag som sagt en 4/8 o fick den igår. Snabbt o lätt måste jag säga!

 2. ajfånig skrev:

  Kutte, den kostade 379 kr hos Telia nu, vilket rån 🙂

 3. Kutte skrev:

  Ajfånig:
  Åh fan, jag köpte min i söndags (sista dom hade). Sjukt att dom höjt så mycket på 5 dagar.

 4. John Fransson skrev:

  Jag tror jag ska köpa en 3Gs!! Men om sådär 2 år när den har sjunkit lite i pris (och när jag har råd).
  Eller en 3G, vet inte riktigt… Nån som har nån åsikt?? 😉