Enkel koll på firmware-nyheterna

Av Adrian Bengtson, söndag 20 april 2008

En återkommande fråga är om det är värt att uppdatera till senaste versionen och vad som skiljer sig mot tidigare versioner. För den som inte hängt med i nyheterna – eller glömt bort exakt vad som kom i vilken version – så finns det en utmärkt Wikipedia-sida som vi gärna vill tipsa om:

Wikipedia: iPhone OS version history

Där hittar du alla nyheter i samtliga version av firmware för iPhone, från den första uppdateringen till den kommande 2.0-uppdateringen.

6 kommentarer till “Enkel koll på firmware-nyheterna”

 1. C skrev:

  Jag har en iPhone 1.1.2 som jag har jailbreakat och har turbosim i och som jag nu vill uppdatera till 1.1.4.

  Om jag uppdaterar den via iTunes måste jag då jailbreaka den igen?

  Eller hur ska jag göra?

 2. joppe skrev:

  Som både Buster och Adrian säger : Detta är inget support forum.

  Vänd dig till http://www.99.se/iphone där finns svaren på alla dina frågor!

  (och ja det måste du)

 3. Anders skrev:

  Jag tycker det definitivt är värt att uppdatera till 1.1.4. Jag uppfattar att gränssnittet flyter betydligt bättre än i 1.1.3.

  Det har blivit riktigt enkelt att uppdatera så varför inte. Restora med orginal firmware 1.1.4 och sen kör Ziphone. KLART!

 4. Calle skrev:

  låt bli allt vad ziphone heter, använd pwnage [ownage]. Jag hade exakt samma konf. som dig och mitt turbosim sitter fortfarande i – men jag skulle kunna byta till annat. Inga större fördelar med upgeaderingen men alltid skoj att få ikonerna att skaka (du fattar efter uppd). Slutsats: använd t.ex. Pwnagetool och uppgradera – inte ziphone!

 5. wille skrev:

  vad är det bästa alternativet?

  iliberty+ eller Pwnage???

 6. Joche skrev:

  Testade igår att installera itunes på min frus PC för att testa synka med outlook – det bara funkade!

  Frågan uppstår dock nu och undrar om någon kan svara på den här: I v 2.0 av iPhone OS kommer man via Active Sync även att kunna synca tasks och notes? Idag funkar mail, kontakter och kalender.