Donationer

Vi är ett litet team som ligger bakom huvuddelen av iFun och SwePhone. Vi jobbar inte med det för pengarna och kräver ingenting tillbaka, men om någon vill visa sin uppskattning genom att donera en slant tar vi förstås tacksamt emot det. Det ligger många timmars jobb och sena nätter bakom detta.

Det finns två projekt vi tar emot donationer för, det ena är SwePhone och det andra är guiderna, testerna, nyheterna mm.

Donationer till SwePhone

logga2

SwePhone är programvaran för att göra det enklare att använda iPhone i Sverige. SwePhone aktiverar svenska som språk, innehåller egna översättningar av i princip allting i iPhone och förbättrar formateringen av telefonnummer samt har en svensk ordlista. SwePhone innehåller hjälp från andra (som t.ex. Kias utmärkta svenska ordlista) men utvecklas utvecklas till allra största delen enbart av Buster Eriksson. SwePhone går att enkelt installera genom att lägga till iFun som källa i Installer i iPhone.

Donation: Visa din uppskattning för SwePhone-projektet genom att donera till Buster via PayPal eller via Payson.

Donationer till iFun för guider, tester mm

_dsc9550.jpg

Nästan allting på iFun som inte handlar om SwePhone skrivs numera av Adrian Bengtson. Guiderna, testerna, nyheterna osv. Trots en uppsjö av guider på nätet har intresset för svenska guider visat sig vara större än väntat och Adrians utförliga guider har varit uppskattade.

Många återkommer också till iFun för att läsa när något nytt stort hänt i iPhone-världen. iFun har inga ambitioner att vara en regelrätt nyhetssajt (vi har inga resurser till det), men vi försöker bevaka iPhone-världen och rapportera om de viktigaste händelserna samt varna för när det kommer uppdateringar som kan ställa till det för oss svenska iPhone-ägare.

Donation: Visa din uppskattning för iFuns guider mm genom donera till Adrian via PayPal eller via Payson.

Alternativ till PayPal och Payson

Om du inte kan eller vill använda PayPal eller Payson kan vi lösa det ändå, kontakta oss på info@ifun.se för mer information.