Alla abonnemang och priser hos Telia

Av Adrian Bengtson, fredag 31 juli 2009

telia-logo-miniNu har Telia öppnat upp möjligheten att beställa iPhone 3GS med andra abonnemang än tidigare. Det går att variera abonnemang, bindningstid, extra månadsavgift och surftillägg för att skräddarsy ett paket som passar.

Se alla priser och abonnemang på Telias beställningssida för iPhone 3GS.

9 kommentarer till “Alla abonnemang och priser hos Telia”

 1. Alex skrev:

  Adrian Bengtson: Tycker att du och alla som tippsar men framförallt du som förmedlar allt här till oss läsare gör ett super bra jobb tack för allt:) Bästa sidan där man får veta allt ifun.se!

 2. Adrian Bengtson skrev:

  Alex: Tackar! Det har varit rätt mycket jobb att hålla reda på alla abonnemang och operatörer nu inför lanseringen, hoppas det blir lite lugnare sedan 🙂

 3. Alex skrev:

  Adrian Bengtson: det kommer det garanterat bli du är iaf min nyhets hjälpte inom iPhone världen keep up the good work :)!

 4. Stefan skrev:

  Var svårt att få ihop ett bättre prisvärt paket men hyfsat många Mb/mån. Lutar (tyvärr) åt Tre imorgon. Dom känns mest prisvärda. Och dom har ju trots allt bäst 3G-täckning 🙂 bara hoppas att dom inte har sattit en ful Tre-logga på mobilen eller ändrat programvaran som vanligt.

  Anyway, riktigt bra jobbat Adrian &:Co. Informationen här på sidan är superb!

 5. Lovelime skrev:

  Ja ni har gjort ett riktigt bra jobb inför 3g lanseringen, och gör bra jobb i övrigt med för att förmedla iphone nyheter. Har även era guider att tacka för hjälpen till hur jag gjord det ena å det andra med min 2G.

 6. mange skrev:

  liten fråga : har en 2g idag o snart 3gs och vill föra över allt till den nya
  men kommer köra båda + två simkort en till varje mobil
  då måste ja väl även ha två profiler en för 2g o en annat för 3gs så dom inte krockar

 7. bosse skrev:

  någon som vet ifall man kan begära slutfaktura på den förhöjda avgiften som telia tar??

 8. Robin skrev:

  Det skall man kunna göra Bosse. Frågade om detta i min telia butik idag!

 9. Alex skrev:

  Då jag inte orkar köa så beställde jag precis en 3GS 16 GB på Telias hemsida tog den billigaste allternativet Telia prata på 29 kr samt 195 för mobilen men såg precis efter att jag beställt den att 29 kr är erbjudande fram till augusti ordinarie pris 49.. Sen såg jag att det är billigare på halebop ångest jag fick tänker i övrigt inte används abonemanget då jag ska låsa upp..